Zatomat Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Gramno tim trazi novi bot lane (ad i suport) za online turnir (WEST) koji pocinje pred kraj sledece nedelje (mozda i za season 3). Koliko sam ja shvatio format turnira, igra se svako vece u 8h tako da bi do 9 trebalo da ste slobodni(jos cu da proverim) i turnir krece u sledeci petak. Uslovi za prijavu su sledeci: · Odgovara vam gore pomenuta satnica · Igrate ADC ili Suport ili jos bolje oba · Mikrofon, posto cemo koristi TS · Nisam hteo ni da pominjem ali za svaki slucaj lvl 30 je obavezan · Sto se tice ratinga to je dosta delikatno, posto to nije nikakva garancija da ce se neko dobro uklopiti u tim. Bilo bi lepo da imate oko 1600-1700+ ali definitvno nije obavezno. Za sve ostalo cemo se kasnije dogovoriti. Ispod mozete da postujete vas summoner name I poziciju za koju se prijavljujete. P.S. Turnir se iga na westu a ostatak time je na eastu, svi imamo free migration tako da cemo se prebaciti posle kraja sezone zbog rewaeda I tako toga cemo sacekati kraj sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sslobaa1 Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 ako i dalje fali ja sam 1600 na eu east igram samo support... imam nalog i na westu 30 lvl gde imam sve support heroje takodje igram duo sa drugarom 1600 na eastu ali on nema nalog na westu> ali lako moze da se nadje> kolikio je vas trenutni elo ?elo team 1520 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braindeadly Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Euw 2101 ad DomínatriX igracu vam jedino ako mi platite 10e o.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Pisem sa drugarovog accounta. Burazer i ja igramo ad carry-ja i supporta. Burazerov account je na eastu, lako bih ga prebacio na west ako se uklopimo. Moj acc je na westu prebacen, ali mu je resetovano sve pa nemam nikakav dokaz o elo-u (1600 bio na eastu). Kontaktirajte me ovde na pm ako hocete da probamo. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawle96 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Evo javljam se kao support.Ako ste zainteresovani javite mi na lolu,ShadoWill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts