noiser_ Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Can You Guess What These Pictures are Of? Bottoms of Frying Pans! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 ali salu na stranu, zasto je bord za picke? zato što je u kontekstu oruđa za ovladavanje planinom inferioran u odnosu na skije, a početkom devedesetih popularizovan marketinškim putem kako bi se ublažio pad prodaje skija usled stagnacije tehnologije i opadanja popularnosti ski sportova. mislim, nadam se da nisam rekao ništa novo i kontroverzno, čim vidite da se uz neki proizvod prodaje i LAJFSTAJL, jasno je da je don drejper umešao prste :D što se učenja tiče, ja mislim da je lakše dostići neki podnošljiv nivo (u smislu da ne budeš prespor i da možeš da ideš i na strmije staze) na bordu nego na skijama, ali nisam merodavan jer nisam probao bord. a nije ni kali merodavan, tako ne znam šta se javlja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Ma ja, inferiornost at its best! http://www.youtube.com/watch?v=tyTqnmJSv-A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 i šta sad, nađe se lik koji će isto ovo da uradi sa tepsijom privezanom za bulju, i onda je tepsija bolja od borda? al terje je car i taj spust je car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Pa ne znam, hteo sam da kazem da su oba car, a da je stvar ukusa sta ces voziti. Ja bih preporucio bord, ribe se loze na bord. Malo se skijas, posle jebes. Win winRecimo ovde svi skijaju od fazon 5 godina, svake godine idu dva puta na planne, i ono, zadnji put kad smo isli na ski vikend rekli su mi nauci skije, lakse je nego bord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 meanwhile in soviet russia AE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 2 i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[si] ska!i Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 album: http://imgur.com/a/WIZUz 1 "Hate the game baby, not the playa." - Ling Ling Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 placem Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Mogao si samo lajkovati kad sam ja to okacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 nisam vido ladno... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 ova treća glupe žene :c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SIN Posted December 18, 2012 Popular Post Report Share Posted December 18, 2012 "Ono kad nema interneta" Da, vukajlija koja je sabila! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 gj za poslednje 2-3 strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 moram nauciti da vozim snowboard ASAP! Ja sam brze naucio da baratam snowboardom nego li sa skijama.. Prosto nisam uspeo da se snadjem sa stapovima i sa skijama. @topic : Za danas sam zavrsio sto se tice super fotki :) Potrudicu se da sutra zabacim koju fotku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 al molim te skidaj ih u neki folder pa ih okaci sve zajedno oko 11 uvece obecavam ti da cu sacuvati jedan plus za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Za laku noc :) 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 zato što je u kontekstu oruđa za ovladavanje planinom inferioran u odnosu na skije, a početkom devedesetih popularizovan marketinškim putem kako bi se ublažio pad prodaje skija usled stagnacije tehnologije i opadanja popularnosti ski sportova. mislim, nadam se da nisam rekao ništa novo i kontroverzno, čim vidite da se uz neki proizvod prodaje i LAJFSTAJL, jasno je da je don drejper umešao prste :D što se učenja tiče, ja mislim da je lakše dostići neki podnošljiv nivo (u smislu da ne budeš prespor i da možeš da ideš i na strmije staze) na bordu nego na skijama, ali nisam merodavan jer nisam probao bord. a nije ni kali merodavan, tako ne znam šta se javlja :D Pa da samo sto se i uz skijanje prodavao lifestyle samo 70tih i 80tih pa su smislili nesto novo u medjuvremenu. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 @snowboard vs. ski prica (mrzi me sve da kvotujem posebno) ja cu da ponovim da sam totalni nub za ovo i da ono sto znam je vezano za to sto su mi ljudi pricali, koji idu cesto na planine. ono sto su mi svi rekli je da se skije lako nauce i da je bord mnogo tezi (bukvalno mi je vecina rekla da za jedan dan ucenja mozes da se spustis sa najvece padine, govorim o skijama) sto se lajfstajla tice... pa ovo sto je mohi rekao. meni je mozda gotivniji bord, zato sto sam kao klinac skidao tockove sa skejta i spustao se sa brda. tako da mogu reci, kao tabula raza lik za zimske sportove, da mi je mnogo gotivniji bord nego skije, cak stavise, skije me uopste ne privlace, a nisam podlozan tim tripovima MATORI BICU KUL AKO VOZIM BORD!!1 poenta cele price je da ne kapiram hejt prema bordu, a iskreno primetio sam ga na ruru, mada nikad nisam hteo da se upustam u tu pricu Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 @snowboard vs. ski prica (mrzi me sve da kvotujem posebno) ja cu da ponovim da sam totalni nub za ovo i da ono sto znam je vezano za to sto su mi ljudi pricali, koji idu cesto na planine. ono sto su mi svi rekli je da se skije lako nauce i da je bord mnogo tezi (bukvalno mi je vecina rekla da za jedan dan ucenja mozes da se spustis sa najvece padine, govorim o skijama) Ja sam skijas od svoje 2. godine zivotam, i da, ne zajebavam se. Aktivno sam se bavio do pre mozda 4 godine kad sam iz zdravstvenih razloga morao da prekinem. Vozio sam i bord i mogu reci da je razlika izmedju borda i skija ogromna, ali to nuzno ne znaci da je bord tezi. Skijasu ce biti teze da se navikne na bord iz razloga sto mu nije prirodno da su mu obe noge vezane za istu dasku i da nema tu slobodu pokreta. Ja sam prvih 20 puta bukvalno padao na dupe od samog pokusaja da se nagnem napred ili nazad (u mestu). Ali sto se tice skijanja i spustanja sa najviseg vrha. Pozivam te tvoje koji su posle jednog dana naucili na Savin Kuk/Durmitor da se spuste sa pocetka staze do prvog odmorista, nekih cirka 500-600 metara. Ako prodju taj ceo deo, a da ne slome nogu ili ruku ja im dam 100 evra. Daj bre, koje su to gluposti - mozes ti posle jednog dana da naucis bajs ali sigurno nisi u stanju da vozis kuda vozi Dany McAskill. :) https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts