ljopa Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Pozdrav, Posto sam studirao u Slovackoj, imao sam i u banci otvoren racun preko koje sam dobio visu elektron, na osnovu koje sam otvorio paypal racun na slovacku karticu, koju mogu sada bez problema da koristim u Srbiji. Ako nekome treba usluga preuzimanja para sa diabla, javite mi se, pa mozemo da se dogovorimo. Meni Slovacka banka skida oko 5% zato sto vadim pare u Srbiji, za sve ostalo mozemo da se dogovorimo. Slanje para na racun u banci je moguce, ali ne na sve, posto ne zivim u gradu, a ovde kod nas u selu ima samo 3 banke cini mi se, Intesa, Komercijalna i Privredna. Slanje PostNetom, tj preko poste je takodje moguce... Pa kome treba, javite se slobodno. Moj skype je ljopa.87 , ako se ne javim na tu, nisam pored kompa, ali cim vidim, odgovaram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 svidja mi se sto uzimas pare ljudima sa battleneta... C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljopa Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 pa posto te pare ljudima stoje na battle.netu, moze se reci da ih odatle uzimam... malo sam failnuo sa imenom topica, ali nadam se da je bar poruka jasna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Provereno , lik mi je pomogo da izvucem pare ima + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts