Neonkitza Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 (edited) Kao sto znate 15 i 16og Septembra odrzao se StarCraft II World Championship Series Europe Finals. Igraci koji su ucestvovali mogu se naci ovde. Sta treba da uradim da bi osvojio kljuc? Vas zadatak je veoma jednostavan, treba da napravite cheerful za vaseg omiljenog igraca koji ucestvuje u WCS Europe finals. Vas je izbor da li ce to biti rucno radjeno ili digitalnog formata u Photoshopu, Paintu... Kljuc je samo jedan, pa se potrudite Sta je to cheerful? Cheerful je fan-made plakat sa kojim je cilj bodriti/promovisati igrace. Ako ste pratili neki event videli ste da ih pojedinci drze u publici, ali kao sto sam rekla, oni mogu biti i digitalnog formata. Ovo su samo neki od primera: Do kada traje takmicenje? Takmicenje traje do ponedeljka, 24.9.2012. Gde treba slati radove? Radove postujte OVDE. Mozete okaciti sliku na imgur pa postaviti link ili jednostavno attachujte sliku uz post, vas izbor dok god post sadrzi sliku Dozvoljeno je postaviti samo jedan cheerful, tako da budite sto kreativniji! Rezolucija nije pretarano bitna, ali nemojte da kacite premale slike. Ove sto sam ja okacila su male cisto da ne bi zauzimale puno mesta u topicu. Edited September 21, 2012 by Neonkitza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted September 23, 2012 Popular Post Report Share Posted September 23, 2012 bedak da moj l33t paint skill ostane neiskorišćen highl1 at gmail com za slanje beta keya 4 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Hahahahahhahahahah Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Ali Sharkyjeva faca + mesto = priceless Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobyy Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Evo ga moj cheerfull posto ne mogu na bllizard sajt da okacim ne dozvoljavaju mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 nije fora, imam samo jednog konkurenta, lagano osvajam, ko Vladica na LT 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Zapravo takmicenje je bilo na drugom sajtu :D Konacno i ti da failujes jednom xD Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 ma boli me kara da idem na neki drugi sajt, zna se gde se kače slike a i sad sam overio topic, veze momci tamo nemaju, plus si ti stavio slinavog Bena Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) Mislis da ja znam da napravim cirful? Hojli pls :) Ma beda su svi realno a tako mi dao jedan lik sta da radim :) beta is beta :) Edited September 27, 2012 by Zerok Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts