tower Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Samo mi nije jasno kako je cs go privukao toliko igraca i paznju , a igrica je samo losa kopija source-a.Ne kazem da je igrica neko sranje , ali stvarno mi se ne svidja to sto su je tako nabudzili , meni to izgleda ruzno. Inace , sretno sa turnirom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 a turniri jedino u kgb-u ce da rade ok :) SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 u kgb-u je fps na dm-u oko 60-70,radi gore nego kod mene gajbi :))))))) tako da tesko da dok ne promene kompove u kgb ista bude od toga :) a cs go igra je perfekcija :)))) samo zaista moras imati dobar komp da bi mogao da radis bunny,jer kad ti reze na 50fps ne mozes ni da se kreces ni da pomeras misa kako treba :) a kamoli pucas nesto ozbiljnije :) o rafalu da ni ne pomisljam :) Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jordan Posted September 9, 2012 Popular Post Report Share Posted September 9, 2012 cs go igraju ljudi koji ne znaju 1.6 , KAKO VAM JE SAD ? forest i kompanija nubovi, karali ih na 1.6 pa od muke odustali 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdinho Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 stvarno ne vidim zasto bi neka cs 1.6 zajednica u srbiji odustala od cs 1.6 zato sto su tamo f0rest i kompanija presli na cs go zbog para... 99% igraca u srbiji nije igralo protiv tih ekipa te nije, tako da to zaista ne menja stvar... mislim ako igram protiv pere, a ako mika predje na cs go, opet cu da igram protiv pere... slazem se da malo ljudi igra kanter, ali ono cekajte da pocne zima, pa da vidimo koliko nas je ostalo :)) ipak je bilo leto, pocele obaveze, manje se igra kanter... eto nabacite taj turnir za mesec-dva dana, neki jaci turnir u decembru kao sto si jure najavljivao, i igrace ljudi i dalje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Realno kakvo oprastanje? Napravi taj "oprostajni" turnir pa opet postavi pitanje ovde i opet ce svi isti ljudi da ti kazu da zele da igraju. Ako su se najjace ekipe na svetu prebacile na cs:go ne moramo i mi obicni smrtnici koji igramo cs iz zadovoljstva a ne zbog kinte. Kakav god turnir bio,oprostajni ili ne R5 dolazi i to verovatno u novom random sastavu. Pozpoz :) The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 ovo je prilika da Srbija bude najbolja u cs-u,kad svi prestanu da igraju 1.6 mi cemo da sabijamo :) 1 kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 ovo je prilika da Srbija bude najbolja u cs-u,kad svi prestanu da igraju 1.6 mi cemo da sabijamo :) Хахахха, реално, још кад виде колико је Јурић успешан има да му дају да организује ПанАмерички ВЦГ 2015е :) Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shokica Posted September 9, 2012 Popular Post Report Share Posted September 9, 2012 Samo mi nije jasno kako je cs go privukao toliko igraca i paznju , a igrica je samo losa kopija source-a.Ne kazem da je igrica neko sranje , ali stvarno mi se ne svidja to sto su je tako nabudzili , meni to izgleda ruzno. Inace , sretno sa turnirom. CS:GOvno je privukao toliku paznju zato sto ga reklamiraju na sve strane, zato sto prave turnire od 1.600.000$ za godinu dana i tako ta sranja, zato sto je mocni Hiton napravio "NiP" pa su se svi primili. Da su takvu reklamu stavili za AngryBirds svi bi presli sa 1.6 na to nazalost. Zasto bi nas boleo kurac za sve to? Ionako nijedna ekipa iz Srbije nikad ne bi bila na pro nivou. 80% ljudi nema komp da podrzi CS:GO, zasto ne bismo igrali 1.6 jos neko vreme? Jednom mesecno da ima turnir u Srbiji doslo bi svaki put bar 16-24 ekipe. Vecina ljudi hoce da igra CS:GO da bi 'poceli ispocetka' u nadi da ce biti najbolji u Srbiji - corava posla. Pricamo kako je CS 1.6 mrtav u Srbiji a niko nema uslova da igra CS:GO? Genijalno! Igrica je tesko sranje, uvreda za "Counter-Strike" ime. Trebalo je da je nazovu "Call of Honor:Duty of Source" ili slicno :DD. Nadam se da ovo nece biti "oprostajni" turnir i da ce ih biti jos, jer je to i dalje najveci komjuniti u Srbiji i uvek je do jaja bleja na turnirima :D 17 Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 (edited) CS:GOvno je privukao toliku paznju zato sto ga reklamiraju na sve strane, zato sto prave turnire od 1.600.000$ za godinu dana i tako ta sranja, zato sto je mocni Hiton napravio "NiP" pa su se svi primili. Da su takvu reklamu stavili za AngryBirds svi bi presli sa 1.6 na to nazalost. Zasto bi nas boleo kurac za sve to? Ionako nijedna ekipa iz Srbije nikad ne bi bila na pro nivou. 80% ljudi nema komp da podrzi CS:GO, zasto ne bismo igrali 1.6 jos neko vreme? Jednom mesecno da ima turnir u Srbiji doslo bi svaki put bar 16-24 ekipe. Vecina ljudi hoce da igra CS:GO da bi 'poceli ispocetka' u nadi da ce biti najbolji u Srbiji - corava posla. Pricamo kako je CS 1.6 mrtav u Srbiji a niko nema uslova da igra CS:GO? Genijalno! Igrica je tesko sranje, uvreda za "Counter-Strike" ime. Trebalo je da je nazovu "Call of Honor:Duty of Source" ili slicno :DD. Nadam se da ovo nece biti "oprostajni" turnir i da ce ih biti jos, jer je to i dalje najveci komjuniti u Srbiji i uvek je do jaja bleja na turnirima :D Shocks for the President! Imas + :) (TammY) Edited September 9, 2012 by Professor Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0h3n Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Nerazumem sto bi pravio OPROSTAJNI cs 1.6 turnir? kad ti na svakom turniru koji si organizovo imao si preko 20 ekipa sto je ekstra za tur.. Prvi put kad organizujes i prijavi se 4-5 ekipa kazes to je to kraj je i onda ide OPROSTAJNI sad stvarno nevidim svrhu kad ga i dalje ljudi vole i rado dolaze na turnire.. a tur svakako treba da organizujes ali ne OPROSTAJNI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Mislim da su se svi slozili da tog oprostajnog nece biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Vecina ljudi hoce da igra CS:GO da bi 'poceli ispocetka' u nadi da ce biti najbolji u Srbiji - corava posla. that ! kakvo bre oprastanje, ko zeli nek igra cs:go al nek se igra i cs :) poslednji tur 24 ekipe, nzm sto su svi umislili da se 1.6 gasi... SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 jure organizuj onda u 1.5 turnir,posto je taj cs realno za uzivanje vishe nego 1.6 :)))) 3 Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 Ljudi ako se neko trudi da bude turnira i da se igrica igra i dalje, onda sam to ja. Ali zadnja 2 turnira takve muke imam da skupim ekipe da je to strasno. Pokusavam da udovoljim da svi igraju i na kraju mi uvek fale ekipe, jer nemaju para za ucesce. Najgore mi je kad napisem ko prvi uplati igra a ima 16 slotova na primer i prijavilo mi se 24 ekipe. Jako je tesko da ce turnira biti svakih mesec dva, ja znam da posle ovog mog "oprostajnog" turnira cu biti u mogucnosti da napravim samo jedan eventualno i to je to. "IT'S NOT JUST A SIMPLE GAME" i to svi znamo, ali ljudi realnost je realnost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Kupili su Hitona, a sad su kupili i Hogara... mada mislim da im to nije dovoljno. I dalje tvrdim da su CS 1.6 i CS:GO razlicite igrice, ko sta vise voli ili kome se sta vise isplati, neka igra ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 pa to onda nije oprostajni lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted September 9, 2012 Author Report Share Posted September 9, 2012 pa to onda nije oprostajni lol pa nisam rekao da cu organizovati nesto posle, nego da sam u mogucnosti da organizujem jos samo jedan kapiras?! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantera Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 TEMERIN DOLAZI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomb1ca Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 rbz dolazi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 aj Hogare vise,jebo te cs go, Kupili su Hitona, a sad su kupili i Hogara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusari // PAJA MASOVNI Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Ne daj boze da bude zadnji dolaze dve ekipe gusara i za 5 hiljada. INace bravo za sokicu i njegov post!!!!!!!!! Nismo bili taj turnir jer je bilo leto i nije bilo ljudi. Razmisljam da sad kad dodjem iz koreje ako uradim posao malo pomognem juriceve turnire,zasluzio je:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Mozda je jure pod oprostajni mislio njegov oprostajni? onda stvarno cs u srbiji umire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post konfuzni Posted September 9, 2012 Popular Post Report Share Posted September 9, 2012 Slazem se sa shokijem Cacanskim pastuvom da je apsurdno napraviti turnir u cs:go i pored toliko ljudi koji i dalje igraju nasu dobro znanu verziju. I apsolutno je tacno to da mnogi ljudi zele da pocnu ispocetka da igraju novi kanter i da pokusaju da budu najbolji ali ne dolazi se do te pozicije preko noci , i vrlo malo igraca kod nas i ima potencijal za tako nesto. Nisam jos probao cs go niti zelim da ga probam i dajem pare a pogotovo da upgrejdujem komp posebno za njega , jer je to sve jedan jebeni marketinski trik izmedju Valve-a i vodecih kompanija u IT industriji da bi ljudi kupovali komponente dovoljne za igranje njihove zahtevne igre. Tako da koliko god je umro 1.6 ne mora da znaci da ce umreti i u Srbiji ako svi vi i dalje posecujete i igrate vasu voljenu igru , i ovako da se cimate da budete pro nema vajde od toga znate i sami :) 1.6 Forevaaaaa! PAJO CELAVI AZIJATU donesi mi nesto lepo iz Koreje <3 4 1 I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Ti bi mogao da upgrejdujes komp da ti ne zabada dota svaki put kad bacis hook :D 1 Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts