supra Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Cao Summoneri, hocu da kupim pristojan LoL account (preferiram EuWest server, ali nije obavezno). Gledam da pazarim nesto iznad proseka; tu ubrajam lep broj heroja, skinova, rune page-ova, RPa, IPa i sve ostalo sto to prati. Jebiga verujem da se podrazumeva sta mislim pod terminom "pristojan, iznad proseka". Ukratko sto vise, to bolje. Ni pod razno me ne interesuju nalozi sa, recimo; 30heroja | 4 skina | 3 rune page-a | 900elo-a. Ostavite mi poruku na pm ukoliko imate nesto za mene, javicu se prvom prilikom (sto ce biti za vikend najverovatnije, ako ne pre toga). Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windsdom Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 (edited) http://www.lolking.n...4736060#profile javi se na skype: arnesarnes83 ako te zanima taj acc, pa da se dogovorimo za cijenu P.S. imas dosta skinova, nekih legendary i sl..ako si zainteresovan javi se pa cemo se dogovoriti Edited October 5, 2012 by Windsdom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 koji je budzet ? :) prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts