Jump to content

Problem sa pingom

Recommended Posts

Imam problem oko pinga, internet mi je SBB, TP - LINK ruter i konstantno mi je 150 ping pa nekada padne na 15 do 10 a do pre 2,3 dana mi je bio normalan 10,15,20max. Ne znam vise u cemu je problem i kako da podesim.lap top kada iskljucim,i dalje je isto i samo predpostavljam da mi se neki komsija zakacio na net,ali cisto sumnjam da ce neko dan-noc da mi bleji na netu ili nemam pojma,sto se to pre nije desavalo. Milion puta sam rr modem i komp ali i dalje je isto.

2092276489.png

Edited by TLG ' Toske

Odakle si? I meni isto ovih dana nešto baguje SBB, jutros je ping bio sasvim normalan ali se negde oko 6 sati popeo na 200 i nikako ne silazi :(

Juče isto nije bilo problema ujutru, ali se uveče pretvori u haos uz konstantne lag spajkove.

Izgleda da je došlo vreme za promenu operatera...

• 4 weeks later...

problem je sbb bolji je za upload i download al ima nesto sto ne valja los ping ili ko zna sta vec.....igram dugo cs i drug iz klana je imao isti problem i jos par njih koje znam odlicno...tako da adsl telekom ili orion i nema da brines sbb za cs nikako. uvek ce tako da ti varira,nekad dobro nekad lose...ali vise lose :)) menjaj to.