Jump to content

Recommended Posts

Pozdrav, kao sto naslov kaze zeleo bih da prodam svoj account. Sto se tice samog account-a, kupljen je tokom WOTLK-a ovde na Rur-u, mrdzovan od moje strane na Cataclysm.

Ime je na decka od koga sam kupio account-a mogu da nabavim kopiju licne karte, ali mislim da to nije potrebno jer sam account-a zastitio autentikatorim. Od CD key tesko da cu naci

1,2 ekspanziju ali imam Cata. i naravno autentikator. Od kada sam kupio account pa do sada nisam imao probleme sa ljudima sa servera ni sa Blizzardom, sto se toga tice cist je ko suza.

Pored WoW-a, tu je i D3 Account.( danas je takodje uplacen WoW na 60 dana )

Sto se tice WoW karaktera i server-a, kada sam kupio i igrao main je bio Frostmane [A] i na njemu se nalaze sledeci likovi:

1) Harrdcore (Human Paladin) (Main)- 7k achiv, 24 titule (navescu neke bolje Ambasador, Crusader, Jenkins, Twighlight Vanq. , the Kingslayer, razne rep isl. )

Sto se gear-a tice pokriveni su svi talenti stim sto je Holy main sa PvP i PvE gear-om, Prot PvE gear-om, i slabiji PvP i bolji PvE retri.

Takodje se nalazi 1300g. 75 mount-ova (red-proto,sandstone,chopper,flameward hyppo. , golden king, dark phenix, argent warhorse, fosil raptor itd ).

61 pet-ova takodje.Od profesija sve je nabudzeno do kraja osim fishing(150)

2)Cybrt (NE Hunter) - PvP gear sa slabim PvE gearom.Skining 525 i takodje od mount-a ima Brewfest mount-a, duel spec takodje itd

3)Dzonza (Gnome Warlock) - nista posebno osim PvP gear-a, par delova PvE i duel spec-a..

Takodje se nalaze i nizi level-i: Bicury (Goblin Priest) 46lvl full heirlooms, Pajdomen (Worgen Druid) 44lvl takodje full heirloom, Dyslexia ( Worgen Warrior) 18lvl sa heirloom-ma

Skedeci server je Darksorrow

1) Rolercoaster ( BE Rogue ) - 5k golda PvP gear, 5 delova poslednjeg Tier-a sa Fear i Vengeance daggerima

2)Salata (Orc DK) - PvP i PvE gear naravno dovoljno, a mozda i vise nego dovoljni, za raid BG itd.

3)Sisica (Orc hunter) - PvP gear, skin 525, i u bag ima mnogo mats-ova

4)Mojir (Undead Mage ) - 20lvl bez heirloom-a i Narnie 21 lvl Goblin Shaman

NAPOMENA: Svi ovi heroju su tkz altova i kada kazem PvP i PvE gear mislim da su dovoljno dobri za raid ili BG ( osim ako nisam naveo da su slabiji)

Poslednji je Tarren Mill sa nekim nizim level-ima ali evo i njih da napomenem

Gallowglass NE Warrior 65 level

Inspico 39 NE rogue

Human Warlock 28 level

Diablo 3: Nema nista posebno dovoljno za dobar pocetak

1) Monkisha- 60lvl, 1420 achiv p. , i nesto sitno pored toga sto je nebitno i necu nabrojati

Mnogo sam se trudio oko accounta, ostale informacije ako vas zanimaju mozete dobiti ovde, i cena se krece od 100e pa navise. Naravno sve ovo u paketu.

• Create New...