larssoN Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) INFORMACIJE Datum: 25. august 2012. godine Adresa: Ulica Hamida Beširevica 115, Stara Breka Uplata: 38€ po ekipi, Trajanje: Turnir će se igrati 2 dana, prvi dan će biti tri grupe, drugi jedna ako bude 16 ekipa, a playoff će se također igrati drugog dana Slike: KLIK - Slike su sa jednog od prošlih turnira Min. ekipa: 8 Mape: de_dust2 de_nuke de_tuscan de_train de_inferno de_mirage de_forge Sistem: Grupna faza: best-of-one 1/8-1/4: best-of-one 1/2 - Finale: best-of-three U playoffu mape će se banovati. 1/8-1/4 - ban/ban/ban/ban/ban/ban/pick 1/2 - Finale: ban/ban/pick/pick/ban/ban/pick Također, Imam jednu lijepu vijest za sve one koji nisu u mogućnosti da budu u FragNetu da gledaju turnir. Sredili smo STREAM tako da ćete moći gledati sve mečeve u HD rezoluciji, a stream će biti i sa servera i iz igraone. Na kraju turnira će biti u FragMovie, te dosta slika. Nagrade će zavisiti od broja ekipa, ali vjerovatno za prvo mjesto ide 75% ili 80%. Probat ćemo obezbjediti nagrade za MVP turnira, i slično, tako da očekujte još tema u vezi turnira. Molio bih da pišete samo ako ćete 100% igrati. Trenutne ekipe: FragNet ( LARSSON, Miree, ZEER4, AMR, Essen ) an6els ( masho, fgr, liryo, WillStillKill, zUs ) oldtimers ( hsQ, TBA, TBA, TBA, TBA ) emantha ( plaste, kaza, Naytel, noxta, rage ) uberNation ( makkie, mukky, niksa, noox, ame ) LevelUP ( raydell, hale, amiir, sonic, haxon ) 6pack ( cokolada, indes, prima, h1p, guzly ) sickfelt ( Leelo , Master , Forgy , ark9 , fzl ) holymakers ( apolony, liar, veca, EN1QMA, danny ) Ultimate Five ( exeel1, shetka, nord, mateo, creex ) oldies ( ENTEL, Vane, Simson, whate, BUY44K4 ) myDGB.net ( sHALITRA, MJ, IVCHON1, Filip, HogaR ) eX ( xEn0n, kn0x, hasony, switz, wallen ) eruption ( eldo, Lm, amor, Customzz, TBA ) Swordfish ( stealth, dimolom, makia, kole, GaK ) vog ( Armin, riad, Paz, macak, obey ) e7p ( Edinssen, SANI, pullcet, TBA, TBA ) 5Kings ( eDDO, CHUKY, A55KKOO, EXS, TBA ) WEP ( NIRee, RONee, WHALE, jasmeen, TBA ) Vjerovatno će biti roštilj, a par ekipa van Sarajeva, i Bosne i Hercegovine će imati smještaj, a većinu ekipa sa vana ćemo staviti u 3 i 4 grupu. Edited July 30, 2012 by INURIA.LARSSON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 ekipa PlayMore dolazi Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 ekipa PlayMore dolazi ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larssoN Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Samo da vas obavijestim da smo sredili da SK Gaming pravi coverage čitavog turnira. Lijepo bi bilo kada bi svaka ekipa koja je zainteresovana da ovdje napiše ime i lineup, i po mogućnosti doda mene na steam: alessiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 nece valjda onaj bolid vldmrbn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larssoN Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 nece valjda onaj bolid vldmrbn? Kakve sada veze ima vldmrBN sa SK Gamingom? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Kakve sada veze ima vldmrBN sa SK Gamingom? :D Po njegovim pricama, on je radio za Sk Gaming. :) To je rdjn hteo da kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Hteo bih da prijavim ekipu 4gl... Samo gde mogu da se izvrse prijave i ostalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Hteo bih da prijavim ekipu 4gl... Samo gde mogu da se izvrse prijave i ostalo? ti si teska petarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Hteo bih da prijavim ekipu 4gl... Samo gde mogu da se izvrse prijave i ostalo? mislim da ce i zli kalasi igrati Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
eror Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ne postoji vise 4gl ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ali eror koji je mrtav ladan napisao ne postoji vise 4gl.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Aaa koliko mu je dooobrooo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Ali eror koji je mrtav ladan napisao ne postoji vise 4gl.......... pa ne postoji lol poslednji turnir koji su igrali je bio dreamhack 2009 i posle toga jedan wcg kvali tako da get your facts straight!!! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 kad se pojavi u sarajevu 4gl.defuse egzekutor necete verovati! 4gl POSTOJI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Placam administratorima da banuju jurica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Posto ti je toliko stalo, jordane ostavi mi poruku na pm fali nam 5ti mozda te pozovemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Posto ti je toliko stalo, jordane ostavi mi poruku na pm fali nam 5ti mozda te pozovemo! ne mogu, imam obaveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolence Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 a koja je fora sa smestajem kad bi dosle ekipe van bosne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larssoN Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 a koja je fora sa smestajem kad bi dosle ekipe van bosne ? Ima kod igraone 2-3 sobe, pokušali bi smjestiti što više ekipa :) Turnir će se igrati 2 dana, tako da ću probati izaći u susret ekipama, i koje su van sarajeva ili BiH da probamo da igraju drugi dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusari // PAJA MASOVNI Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Sacekao bi ja tu jos informacija jer ce po starom dobrom obicaju reci da je za ekpie iz srbije bar duplo skuplje jer cuvaju bosansku cs scenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larssoN Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 Sacekao bi ja tu jos informacija jer ce po starom dobrom obicaju reci da je za ekpie iz srbije bar duplo skuplje jer cuvaju bosansku cs scenu Ne brinite se, vi nama niste tražili više, mi nećemo vama :) A kako misliš čuvaju bosansku scenu? Ne zanima me koja je situacija bila sa adeptom kada su svi van bih placali vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paykeee Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 (edited) Edited July 30, 2012 by paykeee ~ ke ke ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts