exile Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Account je nedirnut vec 4 nedelje, ne mogu da stignem da ga igram pa sam odlucio da ga i prodam :( Jos gore mi je sto na account-u imam i Star Craft 2, koji ne mogu da odvojim nikako sa account-a. Na accountu imam wizarda valjda 34. lvl i ne znam ni ja koliko golda, mrzi me sad da se logujem da vidim sta kako gde. Uglavnom, Diablo III + Starcraft 2 na jednom account-u za smeshnih 5500 dinara (Na SC2 Accountu ima nedirnut free name change, tako da mozete i nick da promenite. + svasta je na njemu otkljucano, ne secam se vise) Dobijate naravno kopiju licne i tako to ukoliko bude potrebno. Kontakt na 063/383-191 (Milos) ili na pm ili na exileus@gmail.com , gde god vam lakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Aktuelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Samo rejv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts