Priest90 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Imam problem sa kanterom. Svaki put kad pokusam da se konektujem na neki server izbaci me iz cs-a (minimizira mi cs) i hoce da mi skida neki fajl ( ). To se desava i kad se promeni mapa na serveru. Pokusao sam sa reinstalom cs-a i stima al nije pomoglo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 zakacio si neki virus nesto,ako imas antivirus skeniraj komp i to,ako ne nadje nista a opet krene da se pojavljuje to,reinstal win ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 (edited) Imam problem sa kanterom. Svaki put kad pokusam da se konektujem na neki server izbaci me iz cs-a (minimizira mi cs) i hoce da mi skida neki fajl ( ). To se desava i kad se promeni mapa na serveru. Pokusao sam sa reinstalom cs-a i stima al nije pomoglo. Meni antivirus odmah izbaci da je blokirao taj sajt sa kog ti se preuzimao taj cs16.exe ,pri ulasku na KGB DM, Verovatno je ubacen neki virus na server ili tako nesto... Edited July 3, 2012 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest90 Posted July 3, 2012 Author Report Share Posted July 3, 2012 Dzabe reinstal wina ne gine :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 (edited) Evo sad kad sam usao na bla bla dm ovo mi izbaci Na kgb isto,pri promeni mape takodje :S Edited July 3, 2012 by vladicacacaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Mora da je do navedenih servera.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrtuna Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Meni je takodje izbacivalo na kgb deathmatchu Ali ga je anti virus blokirao,posle nisam imao vise susreta sa time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Neki rusi rade rcon brute force na random servere i ako je rcon dovoljno slab izvrsi se rcon komanda preko koje se edituje motd.txt fajl tako da se ubaci ova linija koja skida neki tamo virus. Za sad mi nasim klijentima govorimo da ili iskljuce rcon ili stave neki predugacak a polako cemo morati stavljati read only na motd.txt jer to je najbolje resenje. Sa druge strane nadam se da nema ovaca koje ce zapravo da kliknu, skinu i pokrenu cs1.6 fajl od pola megabajnta :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts