m1lorad Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Koja je ovo prevara... Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejdinho Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Koja je ovo prevara... to je ono, poslednji posao pred penziju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) A-E bre Milorade, jel nekome mozda lose bilo na Juretovim orgama? Los se kanter igrao? Nesto nije radilo? Aaaa da nije bila po plavusa pod stolom za kompletan dozivljaj. Pustite bre coveka da vam makar to nesto malo organizuje kako treba. Znam koliko se decko cima, jer se za neke stvari cimam i ja sa njim. Veruj mi da bi mi najvise voleli da moze da se napravi neki brutal tur, sa nekim besnim sponzorima, nagradama itd, ali ljudi, situacija je kakva jeste. Ja se nadam da ce biti nekog pomaka, da ista bolje bude po igrace i scenu. A verujte mi da to nije nimalo lak posao. Edited July 14, 2012 by DEFUSE.nogga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 A-E bre Milorade, jel nekome mozda lose bilo na Juretovim orgama? Los se kanter igrao? Nesto nije radilo? Aaaa da nije bila po plavusa pod stolom za kompletan dozivljaj. Pustite bre coveka da vam makar to nesto malo organizuje kako treba. Znam koliko se decko cima, jer se za neke stvari cimam i ja sa njim. Veruj mi da bi mi najvise voleli da moze da se napravi neki brutal tur, sa nekim besnim sponzorima, nagradama itd, ali ljudi, situacija je kakva jeste. Ja se nadam da ce biti nekog pomaka, da ista bolje bude po igrace i scenu. A verujte mi da to nije nimalo lak posao. ipak mislim da se decko sprdao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Ipak mislim da i dalje treba ceniti njegov trud. Ovo mi je delovalo kao "Aj ne laprdaj" fazon. Nhf, ali ovo su jedini iole ozbiljni dogadjaji na nasoj sceni pa malo respecta nije na odmet. LocalLoadHigh=1 DMABufferSize=64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts