juricM Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 (edited) Postovani kanterasi, Resio sam da se oglasim jer se odustaje od turnira (godfather, milanovac), ne zalaze se dovoljno, prestaje se sa igranjem kantera, menjaju se ekipe, raspadaju.... Proteklih mesec dana planiram nesto mnogo veliko, ogromno... Zelim da vam koliko-toliko vratim zelju za igranjem. Mnogo ljudi sa ovih prostora nikada nije imalo priliku, da igra sa ekipama kao sto su Navi, Fnatic, SK... Hocu da vam kazem sledece, krajem ove godine, najkasnije pocetkom sledece ce biti jedan veliki turnir u Beogradu i svako od vas ce moci da se suprotstavi takvim ekipama i ako nista samo vidi kako je to igrati protiv njih. Neki ce biti prestravljeni, neki ce imati muda do poda, a malo ko ce ih pobediti. Zato nemojte da gubite zelju i da prestajete, jer znam da mnogo volite ovu igricu i da vise nisu bitne pare za igranje vec je to ljubav, zato krenite sa vezbanjem, jeste leto ali i ono ce proci! Dolazi BES turnir, oprobajte se na njemu, napravite neki temelj....i spremite se za spektakl! Vidimo se uskoro :) P.S. Znam da ovom topiku nije mesto ovde.... ali mislim da je skroz u redu da ostane! I da, zamolio bih STICKY! Hvala.... :) Edited June 30, 2012 by DEFUSE.Maksnet juricM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Jurica za premijera! Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Ne pravim sam naravno, to je nemoguce uraditi, tu je i organizacija E-FRAG.... cisto da se zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 sta ova celava glava smisli,nijedna ne smisli :D srecno,svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Juricu kolku ces zaradu da imas od ovog turnira? Quote ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Ne pravim sam naravno, to je nemoguce uraditi, tu je i organizacija E-FRAG.... cisto da se zna :) i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrtuna Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Postovani kanterasi, Resio sam da se oglasim jer se odustaje od turnira (godfather, milanovac), ne zalaze se dovoljno, prestaje se sa igranjem kantera, menjaju se ekipe, raspadaju.... Proteklih mesec dana planiram nesto mnogo veliko, ogromno... Zelim da vam koliko-toliko vratim zelju za igranjem. Mnogo ljudi sa ovih prostora nikada nije imalo priliku, da igra sa ekipama kao sto su Navi, Fnatic, SK... Hocu da vam kazem sledece, krajem ove godine, najkasnije pocetkom sledece ce biti jedan veliki turnir u Beogradu i svako od vas ce moci da se suprotstavi takvim ekipama i ako nista samo vidi kako je to igrati protiv njih. Neki ce biti prestravljeni, neki ce imati muda do poda, a malo ko ce ih pobediti. Zato nemojte da gubite zelju i da prestajete, jer znam da mnogo volite ovu igricu i da vise nisu bitne pare za igranje vec je to ljubav, zato krenite sa vezbanjem, jeste leto ali i ono ce proci! Dolazi BES turnir, oprobajte se na njemu, napravite neki temelj....i spremite se za spektakl! Vidimo se uskoro :) P.S. Znam da ovom topiku nije mesto ovde.... ali mislim da je skroz u redu da ostane! I da, zamolio bih STICKY! Hvala.... :) Respect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Stvarno svaka cast za tebe, E-frag i ljude poput vas koji se trude da odrze sve ovo iako su mnogi vec odustali. Brafo! ;) Quote dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 bravo jure burazeru! Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 Naravno ljudi ja sam samo mali sraf u ovoj prici, ali NEMOJTE DA BRISETE IGRICU!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Jure matori, zbog ovoga mogu komotno reci:"VOLIM TE" haha :D Gledacu na svaki moguci tur da dodjem : ) Pocevsi od BES-a. Respect za tvoj trud i ostalih koji se cimaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 I posle vi kenjajte nesto za Celavog... Jedini se decko cima da se igra ovaj kanter kod nas u zadnje vreme, odrzava turnire... Imas moju podrsku buraz! Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Namesten turnir Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Skidam kapu, gj za zamisao, samo jos sprovedi u delo, i to je to! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0db0t Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Srecno..Verovatno ako skupim neki mix dolazimo da ispratimo i podrzimo dogadjaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 need clan for this tournament! contact pm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jel smeju penzioneri da uchestvuju na turniru i koliki je popust za nas? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CKY/\E Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jel smeju penzioneri da uchestvuju na turniru i koliki je popust za nas? OVDE! Quote A ja sam tu od ranije, rast'o sam uz ratnike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 SKAJLA MATORA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gms.rus Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Juric Bog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD1- Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Juric Bog :D persiaPESPESPES~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ajde Juricu, ionako se smaram, daj da napravimo neki jos turnir, pa makar u sahu, ili klikerima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGDonLINE Legendica? Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Zna se koja ekipa ce imati muda do poda! NSMVOV!!! Znaju braca sta znaci! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 lepo jure. gl. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts