cRuis3r Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Posto me je par ljudi kontaktiralo da se dogovorimo oko prebacivanja para, podizanja, provizija itd, aj da napisem i zvanicno kako to ide, da ne moram svakom da objasnjavam posebno... Dakle, ja ne prodajem Vase iteme preko svog naloga, uopste ne zelim da se prvo bakcem sa time, drugo da posle neko kaze "E picka prodao je za eur vise i zakino me". Neka hvala, to mi ne treba. Znaci sto se mene tice, sve crno na belo, bar sam tako oduvek radio. Moze i sve na crveno, ali ne sa mojim parama! Naime, to ide ovako: Ti sam prodajes iteme i gomilas pare u svoj battlenet balance.Ne otkupljujem iteme, pa ih posle preprodajem. Imam i svojih previse.Kada skupis odredjenu kolicinu (minimum 150eur - kad se sve oduzme ti ces dobiti oko 95), kontaktiras me i tek onda mozemo da pricamo o prebacivanju.Pare cu dizati najverovatnije jednom mesecno, ali nece mi biti tesko i svaki dan da dizem ako bude imalo sta.Posto prebacis svoj bnet balance na moj PP, ne isplacujem odmah nego kad podignem pare. Kada se pare prebace, Blizzardu treba do 72 sata da prebaci na PayPal (uglavnom bude za 36-48h max). Pare lezu na bankovni racun kada se povuku sa PayPal-a u roku od 2-5 radnih dana. Posle toga, pare u roku od 24h budu na mom racunu. Sve u svemu, od dana kada ja preuzmem bnet balance, mozes da ocekujes svoje novce za 7 RADNIH dana.Zbog prisutnosti raznoraznih scamera, pogotovu na forumima kao sto je ovaj, na zahtev saljem scan licne karte. Takodje se mozemo i licno upoznati ako si iz Novog Sada.Moj deo je 15% od krajnje sume kada se oduzmu sve takse prebacivanja, podizanja itd (Blizz 15% + 1eur, PayPal 3.9%, Banka u Grckoj 1.9%, nasa banka 0.3%). U slucaju da zaradjujes ogromne pare, naravno mozemo se dogovoriti. Nije mi cilj da otmem sto vise, ali nisam dobrotvona ustanova. Za dizanje manje kolicine para, moj deo je 10eur.Pare se prebacuju na moj PP, tako sto kupis item koji ja postavim na AH, za kolicinu para koju prebacujes.Ukoliko hocete "pare na sunce" odmah po prebacivanju, "moj deo" u tom slucaju je 30%. (na 250eur prebacenih, tvoja cifra na kraju iznosi 140eur). Ja mislim da sam pomenuo sve, u slucaju da se jos neceg setim, dodacu. Edited June 30, 2012 by cRuis3r cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Posto prebacis svoj bnet balance na moj PP, ne isplacujem odmah nego kad podignem pare. Kada se pare prebace, Blizzardu treba do 72 sata da prebaci na PayPal Ispravi me ako gresim, ali zar nisu rekli da kad jednom pare odu na bnet balance, vise ne mogu da se skidaju/prebacuju na PP? Edit: Evo ga, sa battle.net-a: Can I convert my Battle.net Balance into cash? Any amount you add to your Battle.net Balance, either through an approved payment method or by adding Diablo III auction house earnings to your Battle.net Balance, will not be refundable (except as otherwise provided by law), and you are not able to convert that Balance into cash. Battle.net Balance can only be used to buy designated Blizzard Entertainment products and services or to acquire items from Diablo III's currency-based auction house. In certain regions, Diablo III players may choose to receive cash, rather than add to their Battle.net Balance, from the sale of an item from the currency-based auction house. Those players will be able to do so via PayPal for an additional fee. Players will need to determine which method they wish to use at the time they post their auction. For more information on the currency-based auction house, see the Auction House FAQ. Edited June 22, 2012 by supyoyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Ja stavim item na AH za kolicinu koju ti prebacujes, meni pare idu direktno na PP. Naravno Blizzard uzima 15% + 1eur, za svaku transakciju koja ide na PayPal. Mislim, common sense... Ne bih pisao ovako nesto da znam da ne moze ;) Edit: Dodao u prvi post, posto me je vise ljudi pitalo, na koju foru se prebacuju pare kad je to nemoguce -.- Edited June 22, 2012 by cRuis3r cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 Bump. Prve pare povlacim veceras. Sledeca tura najranije od nedelje. cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 30, 2012 Author Report Share Posted June 30, 2012 Bump. Zbog par zahteva za "brzu isplatu ma koliko da kosta", dodao sam i to gore pa naravno ko voli nek izvoli... Iskreno mrzim takav nacin poslovanja, ali ocigledno nekim ljudima to vise odgovara. Musterija je uvek u pravu ;) cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts