RUN.atheistP Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Pozz momci. Ja sam Pavle Veljkovic aka RUN.atheistP,elvaP jedan od najboljih humana trenutno u Srbiji.. Obracam vam se zato sto Warcraft 3 pg umire u Srbiji(nije samo Srbija slusaj) pa povodom toga sam hteo da vam predlozim ako ste za da organizujemo svi neki lan turnir kako bismo malo popularizovali i oziveli ovu fantasticu igricu u nasoj zemlji koja je sve vise i vise u senki dote.. Voleo bih da cujem valje misljenje o ovome i ako ste za da odradimo to. Pozz http://www.wcreplays.com/replay.php?m=ViewAll&f%5Bplayer%5D=run..atheistP&f%5Bsection%5D=&f%5Bsubmitter%5D=&f%5Bevent%5D=&f%5BratingGt%5D=&f%5Bmap%5D=&f%5Bversion%5D=&f%5BwinRace%5D=&f%5BgameType%5D= http://www.wcreplays.com/replay.php?m=ViewAll&f%5Bplayer%5D=run.atheistP&f%5Bsection%5D=&f%5Bsubmitter%5D=&f%5Bevent%5D=&f%5BratingGt%5D=&f%5Bmap%5D=&f%5Bversion%5D=&f%5BwinRace%5D=&f%5BgameType%5D= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 ambiciozno nema sta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 valjda ce da se skupi da se napravi jedna grupa od 4 :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 Ma moze da se skupe 15-20 coveka lagano... samo treba lepo da se izreklamira i bice ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 moze rado bih osvojio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koje mesto bi ti rado osvojio? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Koje mesto bi ti rado osvojio? :) Iznad tebe sigurno :O:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted June 18, 2012 Author Report Share Posted June 18, 2012 :D treba da se napravi neka organizacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Iznad tebe sigurno :O:D Iznad prvog nema nista you silly :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Bilo bi najbolje da turnir bude u Beogradu.Pokusaj tamo da organizujes nesto(lokacija,placanje nagrade) ako ne budes uspeo javi se, ja mogu da odradim to u Zrenjaninu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Moze u Beogradu, kontam da ce se vise ljudi pojaviti. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 "Obracam vam se zato sto Warcraft 3 pg umire u Srbiji(nije samo Srbija slusaj)" Wc3 je odavno umro. Mi smo dinorosaurosi koji i dalje igraju. :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 Bas zato sto je ''umro'' treba da se ''ozivi'' a ne da se igra low skill dota... svako dete zna sta je dota.. a ne zna sta je pg... i ne zna da je dota ustvari mapa u wc3-u a ne da je pg mapa u doti... mora malo da se ozivi pg.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Po mom misljenju nije rec o doti,vec o sc2 ,wow i D3 kao i LOL. U svakom slucaju slazem se da ova igra zasluzuje mnogo vise i cenim da opusteno mozemo napraviti OFF line za minimum 20 igraca.Druzenje, dobre partije, klopa pice ,prvi i drugi uzimaju nesto kesa i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Izvinite ali od ovog nema.nista. Dok nam je scena bila aktivna moglo je da se skupi dosta ljudi za lan ali sad apsolutno vise niko ne igra. Tj niko bitan. Za sc2 se jedva skupi 10ak ljudi a ima aktivnih preko 100 igraca u srbiji. Gl sa inicijativom ali ozivljavanje igre koja je prosla nije moguce po meni, i ja mrzim dotu ali trenutno ce za istu biti visetruko vece interesovanje. Edited June 19, 2012 by ZeRoX` Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) ja mislim da je igrici dosao kraj sto se i vidi, ne moze se igrati 20 godina aktivno, ne verujem da ce ti doci vise od 10 ljudi na turnir sada se u Srbiji najvise igra Lol i SC2(ne znam stanje u CS-u), pa s toga mislim da bi trebalo organizovati turnire iz tih igara, ako uopste ima pomoci srpskoj e-sport sceni :D Edited June 19, 2012 by SrdjanO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool_no2 Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Izvinite ali od ovog nema.nista. Dok nam je scena bila aktivna moglo je da se skupi dosta ljudi za lan ali sad apsolutno vise niko ne igra. Tj niko bitan. Za sc2 se jedva skupi 10ak ljudi a ima aktivnih preko 100 igraca u srbiji. Gl sa inicijativom ali ozivljavanje igre koja je prosla nije moguce po meni, i ja mrzim dotu ali trenutno ce za istu biti visetruko vece interesovanje. Jako se dobro secam tih godina kada su bili vrlo aktuelni turniri u wc3 tipa 2003-eca,jer sam i sam bio organizator dva uspesna turnira u Zrenjaninu.Isto tako, se jako dobro secam likova kao sto si ti.Bili su non stop negativni po pitanju organizacije istih.Jedini problem u celoj prici je da neko "uzme" organizaciju na sebe.Znaci cista odgovornost i cimanje.Takvih likova vise nema.Slazem se da je igrica daleko od onoga sto je nekad bila,ali tvrdim da mozemo da okupimo 15-20 ljubitelja koji bi opalili par partija u lanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 Samo treba neko dovoljno da se iscima... Evo ja sam za... ali u Srbiji sam najverovatnije jos 2 meseca.. posle palim tako da ako je neko voljan da ucestvuje u organizaciji nek se javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Jako se dobro secam tih godina kada su bili vrlo aktuelni turniri u wc3 tipa 2003-eca,jer sam i sam bio organizator dva uspesna turnira u Zrenjaninu.Isto tako, se jako dobro secam likova kao sto si ti.Bili su non stop negativni po pitanju organizacije istih.Jedini problem u celoj prici je da neko "uzme" organizaciju na sebe.Znaci cista odgovornost i cimanje.Takvih likova vise nema.Slazem se da je igrica daleko od onoga sto je nekad bila,ali tvrdim da mozemo da okupimo 15-20 ljubitelja koji bi opalili par partija u lanu. Gresis, nisam nikad bio negativan po tom pitanju sem sad kad igrica maltene vise ne postoji. Mislim ako uspete svaka cast samo kazem da cisto sumnjam. Bio sam verovatno na svim lanovima u tftu i znam i kako ide organizacija,i znam da ako ti ovde potvrdi 10 ljudi da ce na dan turnira doci dvoje. Online tur bi mozda bio bolji ali toliko malo ljudi igra da je i to pitanje Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 laze zerox, oduvek je bio slacker! ja cu doci ako organizuje neko, a pogodi se datum da sam slobodan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 (edited) STo ne napravis anketu onu ovde pa da vidim koliko nas bi doslo ? :D Edited June 21, 2012 by n_EmanJa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 pre ce biti, koliko ce njih ispaliti, pola anketiranih sa potvrdnim odgovorom ni ne dodje Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEEERYX Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Mi (myDGB.net) smo voljni da pomognemo u organizaciji i ako treba neka pomoc. Isto imamo dosta prijatelja u kompjuterskim novinama pa mozemo nekako da popularizujemo to. Ako bude trebala pomoc javite se na zeeeryx@dmg-beograd.com radi brzeg odgovora :) Quote E-Sports Savez Crne Gore http://esscg.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts