XArt1337 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=15aPPvY2HRI Evo novog klipa, nesto sam motivacije izgubio ali mislim da su mi boje dobre :D Imam neku zelju ako ima tokom ovog leta neki turnir pa mogu da radim Highlight Movie za taj turnir :) Javljajte se ko hoce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 25sec? jesi ti bese onaj lik sto je okacio pre par meseci 6sec video i rejdzovao na komentare ljudi? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XArt1337 Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 stvarno ne znam kako me ljudi znaju i pamte i dali sam to ja. Prvo napravi ti KLIP OD 25 SEKUNDE pa me prozivaj sto je kratak klip, mislim ako imas nesto protiv toga. Ako ne opusteno. Nije mi ovaj najbolji klip ali evo od ovoga mi napravi 5 sekundi tako ili bolje ja prestajem muvimejking. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoy Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 cool edit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts