Luka1337 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Pre mi je fps bio 100, padne do 95 ali uglavnom je dobro radilo manje vise, juce uvece mi se odjednom fps spustio na 60 - pada do 50 bez ikakvog razloga... Reinstalirao sam kanter, reinstalirao graficku, stavio na defoult podesavanja graficke i opet isto Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 vertical synce ili since ne znam tacno stavi na off... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Pa to bih uradio da imam nvidiu, ali ja imam ati... Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Скренирај систем на малвер и види да ли ће то поправити нешто.. Ако ти је све радило океј а онда кренуло да јебе, вероватно те зајебава неки вирус или ти је комп једноставно затрпан непотребним стварима и то га гуши.. Иначе, та опција ти се на Атију зове wait for vertical refresh или нешто тог типа, немам Ати па не знам тачно :( Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 Popravio sam, hvala vam obojici, cackao sam nesto opcije po grafickoj ne bih li popravio malo quality i tako te stvari, pa sam stavio taj vertical refresh na yes... Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) KOLIKO ja znam taj vertical refresh ide na off , kao na nvidia Edited May 11, 2012 by rdjN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 KOLIKO ja znam taj vertical refresh ide na off , kao na nvidia На Атију може само да се пребаци на 2х, мсм да не може да се искључи. Тј, ја још нисам видео Ati catalyst у ком то може да се дотера на нулу :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 KOLIKO ja znam taj vertical refresh ide na off , kao na nvidia Rekao sam da je to uzrokovalo problem :) Popravio sam tako sto sam stavio na "Off, unless aplication requires on" Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts