Jump to content

Orion Telekom VoIP kartice

KingLui[FOG]

Recommended Posts

Ostalo mi je od nekih promocija brdo Orion VoIP kartica, pa ne znam sta cu sa njima, pa poceh da ih valjam na sve strane.

Sve kartice su od po 100 dindzi kredita, i na komad kostaju 100 din, jer realno i ne isplati mi se da prodajem ovo sa nekim popustom, ali kome uopste i znaci jedna. :)

E sad, ako kupujete 5 kartica i navise, 5x100, tu vazi 50% popust, tako da vrednost kredita 500 din, kosta 250 din. 1000 din kredita, 500 din, and so on, ako neko hoce da uzme i 100 kartica fazon, tu moze jos neki popust, tipa 60%, itd. :)

Ovo je u sustini isti fazon ko skype, mada cini mi se da je skype i mozda jeftiniji, no ovo je sjajna stvar za matorce, mojima sam uvalio jedno 50 kartica i sad parlaju sa rodjacima po inostranstVIMA redovno. :)

Evo malo detalja o samim karticama:

Orion Telekom VoIP (SiT) kartica za telefoniranje

Tarife mozete pogledati na websajtu Orion telekoma, na sledecem linku:

http://voip.oriontelekom.rs/tarife.asp

Pozivanjem 0800 800 800 broja za koji je poziv BESPLATAN, dobijate automat gde upisujete kod koji ogrebete sa kartice, potom pozivate broj koji zelite, naravno sa prefiksom 00.

Veoma jasno i citljivo uputsvo se nalazi na poledjini kartice.

Moguce je licno preuzimanje u Beogradu, slanje kartice postom posle uplate (kao preporuceno pismo ili ako bas imate zelju mogu poslati i post expressom), a takodje moguce je i posle uplate na tekuci racun, da ja ogrebem karticu umesto vas i posaljem vam samo kod koji vam je neophodan za koriscenje usluga koje pruza kartica, kako bismo izbegli troskove postarine i utroseno vreme licnog preuzimanja.

Edited by KingLui

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

• Create New...