Nonet Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Evo ovako, imam gore navedenog misa i sjebao mi se skrol.Sjebao mi se tako sto sam ga vrteo i od jednom kao da je ispao iz lezista ... moze da se okrece ko nenormalan , kao da ga nista ne drzi i ne radi kada zelim gore/dole samo radi kada ga kliknem.Otvorio sam ga i deluje mi sve normalno sve ga drzli lepo al prosto kao da se nesto otkacilo, ili ga nesto ne drzi kako treba i to se desava.Ako je nekao imao vec ovakav problem ili zna o cemu se nek pomogne :) Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hools Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Skini plocu sa xai i moci ces da postavis skrol ,juce smo bas resavali ovaj problem sa istim misem samo budi veoma pazljiv kada skidas zato sto su kablovi ocajno odradjeni i veoma su slabi.Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 Uradio sam to vec, otvorio sam ga i pogledao sve , deluje mi totalno normalno stoji u lezistu kao sto bi trebalo..Ne znam stvarno sta je moglo da se otkaci, jos lepo legne posto na maski ima jos nesto sto drzi kad se zatvori i to lepo legne i opet isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts