owned Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Eo neki lik je uradio hl,malo zakasnjenje al jebiga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 odlican muvi Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Niti sam ikoga ubio, niti me iko ubio, ali se zato rumuni i bugari tamane kao blesavi. Dobro odradjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 naravno, mene u movie-ima samo ubijaju ;) ql odradjen muzika = 10! Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ovo je PRVI dobar domaci cs film, jos od Ravenovog [zaboravih kako se zove, pomoc?], i u tu kategoriju bih dodao jos mozda Pakov stari film, sa Kalasnjikov muzikom. Nema previse efekata, taman koliko treba, ne bole oci, a drzi paznju. Muzika vrlo interesantna, inovativna za nase filmove. Pogotovo mi se svidja verzija "somewhere over the rainbow". Lepi i fragovi [mada to nije do tebe, ali u svakom slucaju odabir istih je deo tvog posla]. Jedina, mooooozda primedba, je sto malo dugo traje. Posle sam poceo da premotavam i da preskacem, jer me ja malo smorilo. Znaci da mozda skratis sve na nekih 6-7min. Jos jedan predlog za buduce radove, mozda ti se ne svidi, mada ko zna. Da poredjas fragove po rasporedu, recimo, stavis samo pistol runde, pa eco anakonde, zatim neke lepe fragove, pa mozda deagle runde i na kraju resavanja neka. U svakom slucaju, sve pohvale za film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 PLUSCHUk otac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khAs Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) Dobar dobar.. Edited April 7, 2012 by KHAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radjen0v1c Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Ovo je PRVI dobar domaci cs film, jos od Ravenovog [zaboravih kako se zove, pomoc?], i u tu kategoriju bih dodao jos mozda Pakov stari film, sa Kalasnjikov muzikom. Nema previse efekata, taman koliko treba, ne bole oci, a drzi paznju. Muzika vrlo interesantna, inovativna za nase filmove. Pogotovo mi se svidja verzija "somewhere over the rainbow". Lepi i fragovi [mada to nije do tebe, ali u svakom slucaju odabir istih je deo tvog posla]. Jedina, mooooozda primedba, je sto malo dugo traje. Posle sam poceo da premotavam i da preskacem, jer me ja malo smorilo. Znaci da mozda skratis sve na nekih 6-7min. Jos jedan predlog za buduce radove, mozda ti se ne svidi, mada ko zna. Da poredjas fragove po rasporedu, recimo, stavis samo pistol runde, pa eco anakonde, zatim neke lepe fragove, pa mozda deagle runde i na kraju resavanja neka. U svakom slucaju, sve pohvale za film. Ovo je pravio ovaj delbusto1 koji pravi za svaki turnir movie... napravio je i od top8 lan u defuse igraonici sto je bio...postavio sam u cs movies link od movia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Ovo je PRVI dobar domaci cs film, jos od Ravenovog [zaboravih kako se zove, pomoc?], i u tu kategoriju bih dodao jos mozda Pakov stari film, sa Kalasnjikov muzikom. Nema previse efekata, taman koliko treba, ne bole oci, a drzi paznju. Muzika vrlo interesantna, inovativna za nase filmove. Pogotovo mi se svidja verzija "somewhere over the rainbow". Lepi i fragovi [mada to nije do tebe, ali u svakom slucaju odabir istih je deo tvog posla]. Jedina, mooooozda primedba, je sto malo dugo traje. Posle sam poceo da premotavam i da preskacem, jer me ja malo smorilo. Znaci da mozda skratis sve na nekih 6-7min. Jos jedan predlog za buduce radove, mozda ti se ne svidi, mada ko zna. Da poredjas fragove po rasporedu, recimo, stavis samo pistol runde, pa eco anakonde, zatim neke lepe fragove, pa mozda deagle runde i na kraju resavanja neka. U svakom slucaju, sve pohvale za film. si mislio na outbreak ? Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DekaTzz Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 DJOX1C = WALLE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 si mislio na outbreak ? breakdown > outbreak http://www.youtube.com/watch?v=yLD3OdDOjao :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 DJOXSICK Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Најс Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 ima i meneee, ali samo kako me izvrcu :( Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts