clan+Lotta Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Srećno imate sticky :) tytytyty Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 a kako mi da znamo da uopste placate zakup a ne uzimate to za sebe docekao sam da hogi organizuje turnir :D gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 fanovi postaju igraci Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Pravila: da se igra u Vrbasu ne bi ih bilo,ovako :) jbg da je u Vrbasu mogao bi opet da igras na 16 bita :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 a kako mi da znamo da uopste placate zakup a ne uzimate to za sebe docekao sam da hogi organizuje turnir :D gl nemoj da nisi dosao da se druzimo :D <3 a i da pomognes :D <3 <3 <3 :* Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 jbg da je u Vrbasu mogao bi opet da igras na 16 bita :D Znas i sam da tamo nema pravila :) Nisam ja ni igrao nego dok je pauza bila neki klinac mi seo za komp promenio sens rezoluciju,sve,i ja kad sam vracao ostalo 16bita :/ Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Hvala na pozivu Lotinjo, videcu sa mojima, mada 99posto dolazimo, mozes slobodno da stavis da smo potvrdili/uplatili. Ako neko i ne bude mogao od nasih da igra, skrpice se neki mix, ipak je glupo da se propusti selo crew koji je u komsiluku :) I promeni RIKI u rki :) Ako budem trebao sta da pomognem tebi i Hogaru, tu sam. GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Zar ovo ne bi trebao biti Vol. 2? :) Bila neka zima kad je bio Vol. 1, onaj Shomi ga organizovao, ako se dobro secam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 (edited) Prvi put hogi i ja organizujemo :) 3.mesto je besplatno ucesce na sledecem tako da smo hogi i ja u obavezi da ispostujemo ono sto smo rekli! Edited March 30, 2012 by clan+Lotta Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal1c Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 prvi je na listi cekanja! :) pa i ne bas prvi ? :) juche smo bili prvi odjednom neki forgotten prvi sta je ovo ? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Da,pisalo je da je brutal prvi na listi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foB Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Malo ste dzukacki to odradili, klinci iz brutala su bili prvi na listi i odjednom ekipa forgoten (verovatno ortaci od nekog od org.) odjednom na prvom mestu... Malo je ono glupo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 i sto su 5arde sada na poslednjem mestu?!iane regulisi ili tvoji djundusi ne ucestvuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 nemoj da nisi dosao da se druzimo :D <3 a i da pomognes :D <3 <3 <3 :* da se druzimo mozemo, al da ti pomazem necu, zelim da gledam kako te svi pljuju <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Alo pilici :D, vratite mi sina na prvom mestu na listi za cekanje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 kakve su vam to fore da stavljate drugare prve na listu cekanja? Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 otkazi turnir zato sto brutal nije na prvom mestu Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
foB Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Dobro je sale sa fazonima... u pravu su momci sto kazu... sad ce neki likovi mozda da igraju turnir umesto njih, ako kojim slucajem 1 ekipa otkaze...svako brani svoj interes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 sad smo mi majmuni sto smo jurcali da se prijavimo sto pre ako bi neka ekipa otkazala da uletimo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 sad smo mi majmuni sto smo jurcali da se prijavimo sto pre ako bi neka ekipa otkazala da uletimo.. majmun si! :D a i ja :DDDD Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Moj sin zasluzuje da bude prvi na listi !!! PRAVDA ZA BRUTAL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 (edited) cisto da se zna,nece biti donosenja para na ruke na dan turnira sto se toga tiche,jer nam je ovo prvi turnir,ne zelim da budemo u minusu da nemamo za nagrade i igraonicu,da sechemo gubitke ili vadimo iz nasih dzepova. Ko zeli da igra,uplatice u posti,ili ce se naci sa mnom ili lottom negde do roka uplata da da pare na ruke :) samo da se to ispostuje i to je to :) Edited March 30, 2012 by HogaRkbp Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
foB Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ok je to Hogare za lovu... ali ko su ovi forgoten da bi bili postavljeni na prvo mesto u slucaju da neko otkaze, a juce je bio brutal prvi, som drugi itd itd... msm da to nije ok... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ok je to Hogare za lovu... ali ko su ovi forgoten da bi bili postavljeni na prvo mesto u slucaju da neko otkaze, a juce je bio brutal prvi, som drugi itd itd... msm da to nije ok... :) ja sa time nemam veze :) lotta je zaduzen za ekipe :) njega pm :) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
foB Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Znaci lotta mutnu radnju radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts