clan+Lotta Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 sad smo bili u sc,premestio je te kompove, pregrevali su se, igrace se na boljim, nemas frke :D Quote kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 GRUPE -> http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234923705&pid=1877514&st=0&#entry1877514 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 2009 godine, Kragujevac. Bio neki turnir. Ortak uplatio za sve nas, pa smo morali otkazati ucesce. Nismo dobili pare nazad ;) Jedno 5000 din To ti je Miodrag Mimi Marjanovic poznatijji kao kurvin sin. Tako mi je zao sto je jedna takva spodobcina pravila turnir u KG-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 To ti je Miodrag Mimi Marjanovic poznatijji kao kurvin sin. Tako mi je zao sto je jedna takva spodobcina pravila turnir u KG-u. Pa eto, cim nije vratio 5.000 din. To dovoljno govori o njemu kao coveku tj. bolje reci detetu. Msm da je klinac. Zato sada ici samo kod proverene gospode : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Pa pazi, sto se toga tice, imas i stranu gde org trpi, znas objave se nagrade blabla. Ne znam kada ste otkazali, ali budite realni, kad neko otkaze dan ranije, pravi bas problem, jer onda osteti ekipe koje treba da dobiju nagrade i orgu i sve. Nadam se da me kapiras ;) LocalLoadHigh=1 DMABufferSize=64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_Indjija Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Kontam. Nije bilo dan ranije, vec fazon 10 dana pre tura :D Al' da ne trolujemo post :D Ko jebe Mimija x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts