Jump to content

Vodafone tab 10

RuS

Recommended Posts

Dakle, uzeh ja preko vipa-a ovaj tablet pre mesec dana, iz ciste radoznalosti ( u firmi sam zbog mutavog telekom adsl-a presao na vip 3g net).

Mesec dana je proslo, i posto i dalje nisam ovom tabletu nisam nasao svrhu, resih da ode za neki pristojan laptop, posto mi ovaj kod kuce polako crkava - 6 godina, vreme za penziju.

Treba mi klasican lap, bilo da je c2d ili neki athlon/turion x2 (ili novije), 2gb rama minimum, velicina harda nije bitna, samo grafika ne sme biti sramotna (intel gma 3150,4500 i ekvivalenti).Od proizvodjaca ulazi sve u obzir, osim MSI-a.

Ko ne zna, radi se o ovom modelu: http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_tab_10-4527.php

Ne zelim da doplacujem, niti da mi doplacuju, dakle, cista zamena,ako je adekvatna

Tab je u mint stanju i dolazi sa komplentnom opremom koju sam i ja dobio.Da li je zakljucan na vip - nisam proveravao, verovatno jeste.

ps. Vidim da se neki zale da im se tab blokira, ili da izlece na home screen kad se ukljuci kamera.Ja na srecu nemam tih problema, sve radi ok

ponude na pm

Edited by Boris_

Popuni chitko i shtampanim slovima.

• Create New...