qwert00 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Potpuno nov, nekoriscen,neotvoren laptop.Pisana garancija i fiskalni Laptop HP Pavilion g6-1225sm 15.6",Intel i5-2430M / 6GB / 750GB / AMD HD 6470M 1GB / BT / Cam okvirno ~400e samo u zameni za slabiji(neki sa ddr3 memorijom, dobro ocuvan i prilicno bitno u vazecoj garanciji u zemlji) 2. moj c2d laptop fujitsu esprimo mobile v65555 c2d t5870 @2Ghz 4Gb ddr2 memorije(laptop je originalno dosao sa 2gb rama prosiren sa dodatnih 2gb-ako neko bas zeli moze da se kupi laptop sa samo tih originalnih 2gb) 250Gb hdd GeForce 8200 dvdrw (mislim da nije narezao ni jedan dvd, a sem za instalaciju win i drajvera, mislim da ga nisam ni koristio) i standardna oprema na njemu-koja vec obicno ide. baterija je neki standard oko sat i nesto vremena(ne verujem da je preko 90 minuta). videcu da tacno izmerim vreme cim stignem.Laptop je malo koriscen uglavnom na punjacu pa zato bas i ne znam tacno laptop je "Made in Germany" ,tako pise na njemu Nema legalni win na sebi(ne secam se da je imao kad sam ga kupio, iako na donjem linku stoji da ima original win) http://www.laptopsdi....GB/version.asp Laptop je moj, dakle prvi sam vlasnik, star je oko 2 godine.Nemam kutiju koju sam bacio i nemam pisanu garanciju.Drajvere,knjizice i ostalo od njega imam. Laptop bukvalno nije radio vise od nekih 20tak dana, preostalo vreme je stajao u torbi,u kuci.Tastatura je bukvalno kao nova, ceo laptop je vizuelno odlicno ocuvan.Na samoj spoljasnosti ima neka 2-3 mikro traga na sebi.(jednom prilikom kad je nosen u torbi, stavio sam neke stvari unutra i tako ga minimalno izgulio-da nije toga izgledao bi kao da je danas izasao iz fabrike) 200e bgd.bez kurira i slanja C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 cene za kesh: i5 za 400e c2d za 190e u zameni nesto vise C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 (edited) c2d laptop - 180e (a ako neko hoce moze i za 170e sa 2gb rama umesto 4gb) laptop moze i u nekoj zameni za cpu 1155, neki am3+ komplet....moze i skuplje i jeftinije Edited April 21, 2012 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 c2d laptop 165e/180e u zavisnosti da li je sa 2 ili 4gb rama C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts