m3hanizam Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Posto znam da je jako zajebano i da ne znaju svi, a nadam se da cu ovde dobiti odgovor, da li zna neko kako da postavim hltv na lan serveru (treba mi za lan turnir)? Odgovorite ovde ili meni na pmu. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Vidi sa pecom iz hltv-a mada treba ti neko lokalan ko ce ti otvoriti portove i server mora da bude dedicated, ne mozes da dignes server kao prosli put. i kad ga dizes mora da bude network a ne lan :) nadam se da ce neko moci vise da ti pomogne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Vidi sa pecom iz hltv-a mada treba ti neko lokalan ko ce ti otvoriti portove i server mora da bude dedicated, ne mozes da dignes server kao prosli put. i kad ga dizes mora da bude network a ne lan :) nadam se da ce neko moci vise da ti pomogne :D Hvala, dosta si mi pomogao na stimu, moze lock. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts