CRNOVINO Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Imam 21 Inc. monitor samsung,problem je u tome sto u stim kucam -freq 75,samo mi podrzava na 60 a na 75 otvori mi ono na malom prozoru. Radio sam i ono da smanjim hrz ali oper nece imal ko resenje! HVALA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Нисам баш најбоље разумео твој проблем, али не можеш да напишеш више него што ти монитор подржава, онда ће ти слика бити мутна.. А ако ти га покреће у малом прозорчету, уместо фул скин, иди десни клик на иконицу Properties -> Compatibility -> И види да ли ти је штиклирано Run in a Window.. Можда не иде баш буквално овако, али то је суштина.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 ja sam to davno namestio tako sto bih stavio nativnu rezoluciju da bude ista kao u igrici. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Odstikliraj "Hide modes that this monitor can't display" u Display/ScreenRes/Advanced/Monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Ako imas ATI graficku i Windows XP, skini ovo http://www.pagehosting.co.uk/rf/download.html i tu namesti hercazu na rezoluciji na kojoj igras CS, a ako imas nVidia graficku, idi na nVidia control panel i u delu Change Resolution klikni dole na dugme Customize i tu isto na rezoluciji na kojoj igras CS podesi zeljenu hercazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Hvala vam momci velika,cim stignem kuci cu da probam sve opcije pa ako nesto zaskripi cimam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Nisam resio problem bjeka uradio sam sve nasao namjestio 75hrz ali nmz non option mode ;S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 probaj sa ReForce programom. Pored zeljene rezolucije stavi 75hz. To sam ja koristio pre pun kurac god jos na crt monitorima sa tim sto se tada maxovalo na 120hz u teoriji bi i tebi moglo na 75 ako ti monitor podrzava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNOVINO Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 Kako sa reforcom program mozes da mi pojasnis ako ti nije tesko,pun mi je kurac,nece da mi podrzi pa nece inace,HVALA!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts