stipguja4sg Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 (edited) Imam problem oko pinga, internet mi je telekom adsl i konstantno mi je 50-60 ping a do pre 2 3 dana mi je bio normalan 20tak. Zvao sam njih iz telekoma i govore mi da je to do igrice il slicno servera nikakav anti virus torrent i slicno mi nije ostalo sve izgasim al opet baguje. Edited March 7, 2012 by SG stipguja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) Ako imas IPTV njihov samim tim ti je ping veci jer ti je ADSL Data Path stavljen na Interleaved Data Path = Fast - nije uključen interliving - ping minimalan Data Path = Interleaved - uključen interliving, ako je lošija parica (sa većim slabljenjem i manjim) , ili zbog IPTV - povisen ping koji je Data path stavljen , mozes videti kad se ulogujes u ruter Poz Edited March 8, 2012 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipguja4sg Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Ako imas IPTV njihov samim tim ti je ping veci jer ti je ADSL Data Path stavljen na Interleaved Data Path = Fast - nije uključen interliving - ping minimalan Data Path = Interleaved - uključen interliving, ako je lošija parica (sa većim slabljenjem i manjim) , ili zbog IPTV - povisen ping koji je Data path stavljen , mozes videti kad se ulogujes u ruter Poz Al' nemam IPTV. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 sbb ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Meni sbb u poslednjih mesec, mesec ipo dana baguje nenormalno. Imam paket isti kao i ti, stim sto mi je veom cesto down. oko 8-10mb/s, a upl. je uvek ok. O pingu necu da pricam, jedan dan radi ok, narednih 5 radi ujutru ok, ostali deo dana ne spusta se ispod 100. Dolaze tehnicari, kao nesto nameste, radi ok 1 dan i opet sve po starom. Izgleda da kod sbb-a vazi ono "drzi bure vodu, dok majstori odu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fG9 Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 sbb ftw ftw kara moja tako i meni bas isto a laguje ubiva padne download na 3-7mb/s ping poludi... da bog da ih zapalila neka budala ! Meni sbb u poslednjih mesec, mesec ipo dana baguje nenormalno. Imam paket isti kao i ti, stim sto mi je veom cesto down. oko 8-10mb/s, a upl. je uvek ok. O pingu necu da pricam, jedan dan radi ok, narednih 5 radi ujutru ok, ostali deo dana ne spusta se ispod 100. Dolaze tehnicari, kao nesto nameste, radi ok 1 dan i opet sve po starom. Izgleda da kod sbb-a vazi ono "drzi bure vodu, dok majstori odu" brate prica mog zivota nevideh post ovaj sve isto ali sve,ja mislio to do Mladenovca mrtvog al dobro je da znam na cemu sam .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts