p@jseR Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Prodajem Sensei nov potpuno sa full garancijom u games-u, cena 8000. steam: nikola_m87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 Aktuelno i dalje, mis je nov iz games-a, upakovan i ceka :) Prodajem ga jer sam u winwinu kupio drugi sensei za 6500din, zeznuli se likovi, ja narucio Xai oni doneli ovaj sa recima to je jos bolji, Xai nije bio a cena je ista, Ja rekao Hvala lepo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Nov Sensei da se kupi je 7499,00 din... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Nov Sensei da se kupi je 7499,00 din... Ja sam platio u gejmsu 9500 jer sam bogat i imam puno para i prodacu ga nekome ko isto ima puno para. Btw hvala na obavestenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Kao da zanima nekoga gde si ti kupio i koliko si ga platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Kao da zanima nekoga gde si ti kupio i koliko si ga platio. Jesi ti debil ili sta? Objasnio sam liku otkud tolika cena. Btw, mis je prodat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts