Meda.M3lCy63 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Yugoslavia Gaming Community Yugoslavia Gaming Public » 193.104.68.27:28017 Yugoslavia Gaming FFA DM » 193.104.68.5:27021 www.yugaming.info Edited February 29, 2012 by Medaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHeroj Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Ovde je sve EXtra ali ne valja kad admin dodje i banuje te stalno zato STO SI GA POBEDIO U CW ILI ubio 1 na GLUP nacin a CEO SVET ZNA kako igram lan Plus mu kaze da nisam citerNajbolji FFA kod nas mozda i DM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meda.M3lCy63 Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 (edited) Jbg sta da ti kazem, kompleksi vladaju svuda :) Ko zeli slot moze da mi se javi, slotove delimo steam igracima i ako neko zeli admina takodje moze da se javi :) Hvala ej. Edited March 20, 2012 by Medaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHeroj Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 5na5 lan Medo da zakazemo lepo i onda prozivaj posle toga ? moze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ma nabodi ga, dokle vise ti bahati da pisaju po sirotinji iz nekog njima znanog hira! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ово YUGAMING ме подсећа на YAOMING Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHeroj Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 samo pro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meda.M3lCy63 Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 5na5 lan Medo da zakazemo lepo i onda prozivaj posle toga ? moze ? Uuuu pa druze ja tebe nisam ni razumeo, kad sam ja to tebe prozivao? :D Ja ne znam ni ko si, a nisam u tom fazonu da prozivam i pljujem :) Popizdim neki put kao i svaki normalan covek ali stvarno nisam te ni razumeo o cemu pricas, ja rek'o neki admin te cackao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts