darko m Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Na prodaju X box 360 dva dzojstika, prateci kablovi, krekovan etc Cena oko 170e nije fiksno Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Koliko je star, da li ima hard disk i ako znash koji je drajv u njemu, i koja je verzija flash-a na njemu ? Javljaj detalje posto imam kupca najverovatnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ako coka odustane, ja sam zainteresovan :D takodje pusti podatke od flesha/ HDD-a/ drajva infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Evo ovako cuo sam se sa drugarom. LTplus je flash sa kojim je flashovan. Hdd nema. Jbg on je malo duduk za it uopste pa malo toga moze da mi kaze. Sto ja mogu da vam kazem mi smo picili na njemu zato je i kupljen :). Rece mi samo da je to neka verzija x-boxa sto se ne kvari ili ti ne pregrejava se ili tako nesto jebem li ga tako mi je rekao, pa sada ako to nekome pomogne sta znam :). Sto mogu da kazem X-box nije njakan. On je presao dukenuken3d i sto smo igrali mk na njemu to je sve. Nije bio u nekoj igraonici etc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 nek ti napise datum proizvodnje, isti moze da procita na poledjini XBoxa, takodje, bez HDD-a, ovo je jaka cena :) infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 (edited) Kako jaka cena? Ide dva dzojstika uz njega koji je jedan skoro nov. To je oko 10k. Neka je flesh konzole 2-3k. To mu dodje 13k? Ako bas hocete mogu mu ubaciti hdd najlake mi je da uzmem neki polovan hdd i stavim ga unutra ali onda opet cena ide gore? ps zaboravih uz njega ide i hd kabal on je oko 2.5k Edited February 24, 2012 by Belgarath Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 ne bih da miniram ali 2 polovna dzojstika sigurno nisu 10k :D cak sta vise, 2 nova su 8k,provereno :) fles je 2k koliko mi se cini,and so on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 Sve ok. Ne radi se o tome koliko je sta. (Ja sam platio jedan dzojstik5k.). Radi se o tome da cena od oko 150e za X-box sa dva dzojstika flasovan hd kabal... nije uopste mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 PRodato moze lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts