SkrillexNP Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Menjam steam account sa CS za Dotu2 Mozda sam na pogresnom mestu postavio topic ali newbie sam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) mozes samo ovako, steam cs + 2000din za dota2 xD *ne nudim i ne prodajem ja nista Edited February 11, 2012 by zyllion Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 mozes samo ovako, steam cs + 2000din za dota2 xD *ne nudim i ne prodajem ja nista glupost...to bi bilo bacanje steam acc-a sa cs-om za beta verziju igre koju ces izgubiti kroz 2/3 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 pa ja mu kazem da se te kurceve bete prodaju a 2.5k... i ja cekam final verziju dote pa cu uzet lepo ko covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Pa Skrillexu, ti mozes imati sta pozelis, ipak si najbolji dubstep dj : ) Uostalom, sto kazu drugari iznad, sacekaj da izadje full, i do tad sakupi pare i kupi, i to je to! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts