dakii Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ovako, do juce mi je sve super radilo fps zakucan 100, ping 10-15, sve super. Malopre udjem u cs, na dm-u fps do 70 pada, ovako na newgame 95-90.Sve programe u pozadini sam pogasio,skenirao avirom i spybotom...Probao najnovije drivere,stare,one sa diska,sve isto...Konfiguracija je sledeca: AMD Phenom II X4 955 320 GHz ATI Radeon HD 6850 4GB RAM win 64 bit Windows radjen pre 2 meseca otprilike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Одради систем ристор, требало би да ти реши проблем.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Ma sredio sam, nekim cudom mi je nedostajao sound driver install sam i sve sljaka odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 (edited) pojavio mi se drugi problem, ovog puta sa pingom,juce i danas ujutru sve radi odlicno ping 15-25, i onda otprilike oko 13h ping krece da se dize na 60, i posle 3,4h bude 200 na svakom serveru.Ovo mi se desilo sad zadnja 3 dana i prosle nedelje jednom i nikad vise :S Imam eunet adsl 1,5mb evo slike procesa nzm mozda gusi odatle nesto :D Rezultati sa speedtesta i pingtest rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 ex_interp 0.01 Edited February 9, 2012 by D_J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shev Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) Evo i ja imam isti problem, koristim EUnet 6mb/512 paket i od nedelje pa do danas u periodu od 13-14h pa do 22h ping mi je 90-100 na nasim serverima, na nemackim preko 120, nemam loose nema choke... Posle 22h ping se smiri i bude 5 na nasim serverim. evo ovo sam slikao jutros ping 13 konstantno... a evo sad slikano ping od 90-100 kad se pinguje google... evo i trace route evo sa speedtesta Zvao sam ih malo pre, sve sam im objasnio detaljno, oni kazu da nije problem ni kod njih ni kod mene, posto sam ja promenio sve kablove i probao isto to na lap topu ali sve je isto... Rekli su da se niko jos nije javio sa takvim problemom i da zbog toga oni ne mogu dalje da istrazuju, da se strpim par dana, a ovo traje od nedelje i svaki dan isto. Znaci ujutru i uvece savrseno radi bez ikakvih problema, ali preko dana dal dolazi do zagusenja ili cega drugog skoci ping... Imam eunet adsl od kad znam za sebe i nikad nisam imao ovakav problem... Tako da ti uzmi telefon u ruke i zovi im tehnicku podrsku 0700/300-400 da ne budem ja jedini sa problemom :D Edited February 9, 2012 by Shev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 isti problem sa pingom zadnjih 7-8 dana samo je kablovski net u pitanju, ikomline :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Zvao sma malopre, kazu mi problem nije do njih vec do mene...I ja takodje imam eunet vec 3 godine i ovo mi se nikad nije desavalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shev Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 (edited) Zvao sma malopre, kazu mi problem nije do njih vec do mene...I ja takodje imam eunet vec 3 godine i ovo mi se nikad nije desavalo. Zovi ih ponovo, reci da si uzeo od drugara laptop i da ti je i tu ping veliki, pinguj kao ja google i vidi koliki ti je ping, moras da budes uporan, nemoj da dozvolis da ti uvale neki dodatni paket ili opciju :D, jer nije do toga negde je puko link ili je preopterecenje, a oni to ne znaju jer se niko ne zali... Zovi sve dok se ne nadje neko normalan da te saslusa... I odakle si ? Edited February 9, 2012 by Shev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Вероватно је проблем до њих, јер су преоптеретили све линкове и сјебали bandwidth.. Пробајте TCP Optimizer, можда успе да вам помогне кол'ко тол'ко.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHeroj Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ma druze to ti je do neta ima tako moj drug 8mb net pa mu kuca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipguja4sg Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Meni se isto to desava sa telekom adsl-om 1.5mb konstantno mi je poslednji 2 3 dana ping 50 60 do pre 2 3 dana sve normalno radilo, takodje sam zvao ove iz telekoma (koji su jako glupi) i govore mi da nije do njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts