Pikile Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Pozdrav svima, prodajem SWTOR kljuceve, evo vise detalja: - SWTOR Standard edition 3799rsd! - SWTOR Deluxe edition 4399rsd! - Uz kljuc dobijate i 30 dana gametime! ( i uz standard i deluxe ) za vise informacija o samim kljucevima evo oficijalna stranica - Kljucevi su 100% legalni! - Nema resrikcija na region, mogu da se aktiviraju kao EU il USA itd. - U pitanju je DIGITAL edition, znaci bez kutije, igru morate sami download posle sto registrujete akaunt. - Placanje preko Moneybookers , Postnet i slicna lokalna placanja ili licno face to face ( Beograd centar - iskljucivo dolazak na moju kucnu adresu ) - Kljuc dobijate odma posle uplate na vas mail/msn/skype ( u pitanju je digitalni kod ) Za vise informacija i moje podatke da bih vas osigurao protiv scama mozete da ostavite msn/skype ovde u topicu ili na privatnu poruku i ja cu vas kontaktirati u roku od par sati. --- Edited February 3, 2012 by Stillonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts