phamous Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Oce neko kupi lol acc, imam dosta heroja i ceo rune page, 30 lvl na westu. max rating u solo 1620, 1500 atm. pm me ako oce neko , tu oko 3000 kinti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 imas 1 rune page, ni jedan skin? taj akaunt moze da vredi max 500 din, ako i toliko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Prodavanje accounta f2p igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Prodavanje accounta f2p igre i vremena ulozenog u nju fixed that for ya ne bih ja dao 3k za acc, al' srecno sa prodajom Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 ja nudim 150 dinosaurusa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phamous Posted December 24, 2011 Author Report Share Posted December 24, 2011 da sam hteo da me neko smara ovde zato sto prodajem f2p napisao bi da me smarate.. lepo kazem sta imam , ima nekih 10 skinova al to sam i zaboravio.. jednostavno prodajem to sto sam odigrao dosta partija i sto ima dosta heroja.. ko nece ne mora da kupi ni da cita.. ako vam je tolko dosadno u zivotu da ulazite ovde i da trolujete stvarno ne znam kako da vam pomognem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 bolje ispisi sta sve imas na tom akauntu, lepo nabroj, pa mozda neko i uzme. ovako nisi dao nikakve informacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 da sam hteo da me neko smara ovde zato sto prodajem f2p napisao bi da me smarate.. lepo kazem sta imam , ima nekih 10 skinova al to sam i zaboravio.. jednostavno prodajem to sto sam odigrao dosta partija i sto ima dosta heroja.. ko nece ne mora da kupi ni da cita.. ako vam je tolko dosadno u zivotu da ulazite ovde i da trolujete stvarno ne znam kako da vam pomognem Sine, ako imas PAX Sivir mozemo da se dogovorimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts