Annue Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Kao sto topic kaze, zanima me ima li nekih sajtova koji se bave prodajom acc-a, a da posluju sa nama koji nemamo PayPall . Pokusavam vec neko vreme da prodam moj acc, ali sve su to neke mizerne ponude u pitanju a znam da preko ovih stranih sajtova moze da se proda za mnogo lepsu svotu - samo je problem to sto nemam PayPall. U obzir dolaze i forumi slicni RUR-u itd..samo me zanimaju opcije. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Kao sto topic kaze, zanima me ima li nekih sajtova koji se bave prodajom acc-a, a da posluju sa nama koji nemamo PayPall . Pokusavam vec neko vreme da prodam moj acc, ali sve su to neke mizerne ponude u pitanju a znam da preko ovih stranih sajtova moze da se proda za mnogo lepsu svotu - samo je problem to sto nemam PayPall. U obzir dolaze i forumi slicni RUR-u itd..samo me zanimaju opcije. Poz Mozes da prodas i ovde preko donduleta i kompanije isplatice te fer i posteno i ugradice se doduse do 300% na cenu koju ti kazu. Ako si ocajan i fali ti za dop moj savet ti je da se obratis njima ili da probas ovde na oglasima. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts