Jump to content

e-frag AIMSTARZ

Glly

Recommended Posts

sve pohvale makiju, ako neko zna bolje nek uzme da organizuje!!

ja bi da predlozim,

da kad vec organizuje ovako nesto, da uzme da nabavi jos par servera, da to ide mnogo brze..

recimo 5-6 servera, isto toliko admina, i da se sve odigra za sat ipo, mozda i manje...

i da se igra na nasim serverima, kao sto su ovi koje hostuje gamer.beograd ... odlicno rade, serveri za svaku pohvalu!

i ko hoce da igra, kome odgovara nek se prijavi...

a ovako se cima maki celo vece bzv...

danijel uzme i kad organizuje, organizuje covek... samo par servera vise, i da sve ide mnogo brze...

a srbi, narod koji ne zna na chat da udje, pola njih nije doslo.. a ovamo im uvek organizacija smeta...

sve pohvale makiju! samo da uvazi koji predlog : D

Samo da kazem da je organizacija katastrofa,posto maki kaze da je sam u ovome onda nije ni trebao da organizuje,zapadne mi da igram sa likom iz iraka,i on mi da njegov server da udjem kod njega njemu ping 100 meni 65,lik se blinka po mapi,kazem makiju i kaze lik pa nemogu svidma da udovoljim,sta sam ja tebi trazio da mi udovoljavas? samo kazem da ovako ne moze da se igra jer se on blinka em guta i jos brdo razloga,(da ne isapdne da sam sad sleapc koji trazi zigovre da bi se izvukao nije tacno naravno ). i maki kaze pa nmg da mu dam nas server,pa zasto se onda prijavljivao za turnir kad zna da igra iz pizde materine,znaci stvarno mislim da nije okej prema meni,i stvarno uzas ako samo ti se cimas oko ovolikog turnira toliko...

edit: i mislim da je malo mnogo da ucestvuju igraci van balkana,stim sto nemamo dobra net i dobre servere bas zbog ovakvih slucajeva..

prvo burazeru moj OVOLIKIM slovima na sajtu pise da mora svi igraci da budu na irc kanalu kako bi dobili ip i pw, ti nisi bio, a dobio si sve. Zamisli sada 64 coveka koja ti pisu po sajtu, steamu, msn-u i ti im svima odgovaras i jos sudis preko hlsw-a? jako tesko jel da? a to sve zato sto ljudi nece ili ne znaju da udju na irc. Pritom sam svima izasao u susret da budu svi zadovoljni i svi da igraju (one koje sam nasao, ne mogu vis od 250 prijatelja na stim, a vas naci treba mi 7 dana). Takodje od ovoga nisam imao ni jedan dinar besplatno ste igrali, a nagrade ste imali podloge za miseve i to za prva 3 mesta. Isto tako izvinjavam se svima koji nisu igrali, jer nisam mogao sve sam da odradim (uz pomoc luke i blade-a), AND koji je trebao da mi pomaze imao je obaveze koje nije mogao da izostavi. Svako ko je bio na ircu odigrao je svoj mec, jer tako je najlakse da se prati sve... nisam uspeo svima da upisem na sajtu u match detaljima ip servera i hltv, ali sve vam je to bilo obezbedjeno na irc-u. ajde i malo one lepse strane, koliko toliko sve je lepo proteklo, nismo imali problema sa anticitom sem u jednom slucaju jer decko nije igrao sa istim... igraci su bili maksimalno fer i korektni i nije bilo prozivanja itd... svaki sledeci 1na1 turnir ce biti sve bolji, ko radi taj i gresi... iscimao sam se maksimalno, imali smo 5 servera 2 strana i 3 domaca, ali nisam mogao zbog sudjenja sve da stavim u "posao"... bice bolje sledeci vikend ;)

ajd odo da saljem pobednicima ove podloge pa se pucamo ;) hvala jos jednom svima koji su nas ispostovali!

ovo am zaboravio za taj ping sto si pricao, decko je igrao iz egipta i ping mu je bio 100, tebi je bio 60 koliko god da guta bolje ti je nego njemu... nije ni bitno...

hvala remax :) potrudicemo se jos vise sledeci put :) svaka podrska je dobro dosla.

Edited by mak1.

E-FRAG.NET

za naredni put, samo neka bude obavezno da budu na chatu...

zar je tesko na guglu da se ukuca "QuakeNet Web IRC" , a zatim samo username, i ime sobe (#e-frag)...

kad je resio neko da se iscima, i da iz svog dzepa izdvoji novac... mozete i vi kad ste se vec prijavili da ispostujete i olaksate coveku poso...

prijavili se, pa jos da ih juri neko da igraju...

koj se mandrk prijavljujes kad neces da igras ili ne mozes...

maki brate, samo napred : D

znaci bitnije ti je da ispostujes igraca iz egipta nego iz srbije ? nije poenta u tome sto je on gutao nego sto se blinkao po mapi kao da igram dotu a ne jebeni cs,sta sad ja treba da se prijavim za tunrir u kini i da ocekujem da ce mi naci server da imam ping 30 jel ? boli ih kurac...koji se kurac prijavljivao za tunrir ako igra iz egipta i zna da ce svim igracima biti problem sa gutanjem i blinkovanjem,no nebitno,ja mogu da se iscimam na dan uoci slave pred gostima kao slepac da sednem da igram cs i da dodjem an tvoj tur da ispostujem tebe,a ti ne mozes mene,ako je ovo organizacije iz srbije ili balkana mislim na e-frag onda ima da se igra na tim severima tj srpskim,a ne da ja igram na egipatskom serveru a on dosao "kod mene u zemlju" da igra turnir...poz

edit:i naravno da se razumem,nisam ja ovoliko puko jer mi je bitan turnir i hocu da ga osvojim posto mi treba ta podlogu koju toliko zelm i nemam je,dosao sam da se zezamo druzimo itd,ako to ne mozes u svojoj zemlji onda do kurca ;)

Edited by SHMEKER

burazru moj meni je SRBIN bitniji od svakoga, ali kod nas svi mogu da ucestvju, i igrao si na MyRevagne nemackom serveru. uostalom hvala ti sto si nas ispostovao i pojavio se, pa odustao neko nije ni to...

"E-FRAG je organizacija za sve, a ne samo za tebe ili igrace iz Srbije/Balkana, ko god zeli da igra dobice priliku decku je ping 60 na .de serverima obicno medjutim svako ima povremeno probleme sa net-om... no to je manje vise bitno znas li ti koji je napor da se ispostuje 64 igraca? Uvijek ce biti neka ostecena strana svagdje pa i ovde... prosto je nemoguce svima udovoljiti no bitno je da se nasao jedan covjek da hejtuje neciji trud... u tebi je problem ako si ti sjeo da igras pred gostima to si morao da znas unaprijed i nisi trebao da se prijavljujes ako ti je vec slava. Za sve su ista pravila i nema nikakvog popustanja ako je pravilo da se udje na IRC onda ce svi to ispostovati ili nece jednostavno igrati, pravila ste dobili par dana ranije tako da ste znali za ista. Makiju svaka cast na organizaciji svega i opet pored momaka iz efraga dobili smo veliku pomoc od bas tih "EGIPCANA.

".

by: AND.

Edited by mak1.

E-FRAG.NET

i prvobitno je obezbedjeno 4 servera sa nasim hostinhom i 1 gportal za strane igrace, tako da nemoj mnogo da pricas o tome. Znaci ukoliko kao u tvom slucaju igras protiv stranca nema tu price, igra se na gportalu jer je u tom slucaju ping otprilike isti i strancima i nasim igracima. Taj server sto je momak ostavio bio je isto gportal kao drugo. I jos jedna stvar, nema potrebe da se hejtuje ili nesto, znaci turnir je medjunarodni, kao i sama organizacija, ne fokusira se samo na Srbiju, moras da ocekujes ovakve situaciju.

Evo ti npr moja situacija i ja sam igrao, tolika je konfuzija bila jer je maki sam cimao sve da smo u jednom trenutku strn i ja igrali na nemackom serveru sa pingovima preko 60. I sad ja treba da se zalim ili nesto jer mi se on pojavio u nebu u 2 runde? :D