qwert00 Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 (edited) Cooler Master HAF 932 Advanced, bukvalno korisceno samo dva dana, pa sam se vratio na svoj stari chief jer mi je kuciste previse veliko. Sad stoji u svojoj kutiji.Dakle nije videlo ni malo prasine ili bilo cega drugog 115e za kesh a mogu i raznorazne zamene, da oslobodim prostor koji zauzima kutija:))) 2. VTX 6950 2gb,bez kutije, garancija uvoznika iz pina. stara oko mesec. 210e Ovo moze samo u zameni za nesto tipa 58xx/68xx ili neku nvidia u tom rangu. Dakle ovde samo grafike u zameni, da ne bude nudim "3 x p4 za grafiku":P...te kreativne ponude mogu za haf samo:) 3, coler master extreme power plus 400w model:rs400-pcap-a3 kod mene radio sa amd 555 i 6850 bez problema, ocuvano i odlicno. imam i kutiju.Pre nesto vise od 2 godine kupljeno u desk-u sa garancijom od 2 godine(ne znam da li je trebalo da ima vise garancije), ali papir ne mogu da nadjem,pa kao da ga nema 1900din samo bgd, licno bez slanja Edited December 23, 2011 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted December 23, 2011 Author Report Share Posted December 23, 2011 http://www.atom.rs/?sid=4229 iz pina,samo ploca, starija malo vise od mesec dana ~120e mogu zamene i za ovo(neka am3 jeftinija ploca pre svega,malo bolji kuler i vga 58xx/68xx) iako kesh bi bio najbolji. Ali dajte ponudu pa da vidimo C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts