JuReee Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 Koga ti tripujes brate? Svi znamo da nece biti ko prvi uplati igra. Stari fazon. Nego ces od ovih sto su na stand by-u, izabrati najjacu ekipu po tebi i ubaciti ih u prvih 16 kako bi turnir bio jaci. Ne tripujem nikog nego kazem da cu danas znati, jer jedna ekipa ce mozda otkazati i upasce 2 ekipe sa stand by liste... mozda bude online grupa za stand by ekipe u sredu i da se resi ko igra lan.... Ko prvi uplati - igra, to nece biti sigurno to sam vec rekao tako da ja tu nemam sta da krijem. A od sledeceg turnira necu nikom da se pravdam i da udovoljavam, a mogu i da tripujem koga ocu jer mi je prosli turnir imao 50.000 pregleda na ruru i moze mi se realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Pravda za jurica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 jako glupa spika juricu. Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 jako glupa spika juricu. Tako ide burazeru kad oces da udovoljis svima i da svi igraju... ali boze moj sl turnir nema toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 u pravi si ti jure ali to zadrzi za sebe. turnire ne cine "drugari" i "dobre ekipe" turnire odrzavaju slabiji timovi i deca :D Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 dobro juricu zasto pravis turnir kad nisam tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Samo kad je ta ekipa, koja ce mozda otkazati, potvrdila ucesce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 dobro juricu zasto pravis turnir kad nisam tu... A gde si tebra, gde ides? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 A gde si tebra, gde ides? imam hodocasce do jerusalima vera ovo ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 a jel ide gospodin Justin? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 ne ide, on ide na neku "paradu" u bec ili tako nesto, kaze da je to neka njegova vera nemam pojma sta prica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 Samo kad je ta ekipa, koja ce mozda otkazati, potvrdila ucesce. Dobro je ti sto hejtujes boli me kurac sta ti mislis ako ces iskreno, momcima je nesto iskrslo i ja da nemam ekipu, tj da mi fali ekipa oni bi dosli i ispostovali bi me, ali posto imam ekipa koji bi hteli da dodju to nije problem. Tako da sto su potvrdili , potvrdili su i ako im kazem da nadju igraca jednog ili dva oni ce naci i doci ce tako da nemoj da seres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DodyGames.iGOR Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 laki je malo nervozan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiglic Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 a de se odrzava turnir ? nisam se snasao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) a de se odrzava turnir ? nisam se snasao :) BeGe Edited December 4, 2011 by STRN Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ne tripujem nikog nego kazem da cu danas znati, jer jedna ekipa ce mozda otkazati i upasce 2 ekipe sa stand by liste... mozda bude online grupa za stand by ekipe u sredu i da se resi ko igra lan.... Ko prvi uplati - igra, to nece biti sigurno to sam vec rekao tako da ja tu nemam sta da krijem. A od sledeceg turnira necu nikom da se pravdam i da udovoljavam, a mogu i da tripujem koga ocu jer mi je prosli turnir imao 50.000 pregleda na ruru i moze mi se realno. Mislis da sto si organizator da mozes da glumis neko ludilo? U losem si ti tripu, pravo da ti kazem. Necu zalaziti u to da li se pravdas i udovoljavas, that's your choise. Ali znam da te dosta ljudi hejtuje, a da si to radio ne bi bilo hejtovanja. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Mislis da sto si organizator da mozes da glumis neko ludilo? U losem si ti tripu, pravo da ti kazem. Necu zalaziti u to da li se pravdas i udovoljavas, that's your choise. Ali znam da te dosta ljudi hejtuje, a da si to radio ne bi bilo hejtovanja. Pozdrav. Jel igras ti turnir :D ? Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Dobro je ti sto hejtujes boli me kurac sta ti mislis ako ces iskreno, momcima je nesto iskrslo i ja da nemam ekipu, tj da mi fali ekipa oni bi dosli i ispostovali bi me, ali posto imam ekipa koji bi hteli da dodju to nije problem. Tako da sto su potvrdili , potvrdili su i ako im kazem da nadju igraca jednog ili dva oni ce naci i doci ce tako da nemoj da seres. Ovo moje, kako ti zoves hejtovanje, nije bilo upuceno tebi, vec upravo tim ekipama koje su satro potvrdile, pa eto ipak ce neko ispaliti. To sto si organizovao jedan turnir koji je dobro prosao, ne znaci da si povukao boga za muda. I nemoj da psujes previse, moze da ti se obije o glavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 PUSTI PRICU UZMI CIGLU UDRI PICKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuReee Posted December 4, 2011 Author Report Share Posted December 4, 2011 E u stvari sto bi se ja pravdao... boli me djoka iskreno, veceras cete imati napisano ko igra , ko ne igra i toeto... Sto bi se ja nervirao bezveze. A napravio sam jedan turnir i napravicu ih jos dosta, nisam povukao boga za muda sto je realno, nego sam debil jer svima ocu da izadjem u susret a trebalo bi da me boli djoka i toeto. casko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ne moras se ti nista pravdati, nego nisi ispao covek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Ovo moje, kako ti zoves hejtovanje, nije bilo upuceno tebi, vec upravo tim ekipama koje su satro potvrdile, pa eto ipak ce neko ispaliti. To sto si organizovao jedan turnir koji je dobro prosao, ne znaci da si povukao boga za muda. I nemoj da psujes previse, moze da ti se obije o glavu. To to :) Nego ispao bi covek juricu kad bi ih stavio u 16 ekipa. Najbitnije je ako su se oni prijavili na vreme da ispadnes covek. Garantujem za njih ,nisu neozbiljni nece ispaliti. Stariji su momci i ne vidim sto ih ne bi stavio. Edited December 4, 2011 by Laky4s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 (edited) Ma nebitno, trebao je onda odma lepo da kaze, pravim turnir za sebe i svoje ortake, ili sa pozvanim ekipama, a ne ovako. Edited December 4, 2011 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ma nebitno, trebao je onda odma lepo da kaze, pravim turnir za sebe i svoje ortake, ili sa pozvanim ekipama, a ne ovako. +++++++++++1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immortalcbtyt Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 PRAVDA ZA SOMBOR!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts