Xfm. Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Ja razumem da si ti jedan od favorita za prva 2 mesta pa i da se bunis. Turnir kakv je takav je ,ti ne moras da igras ako ti se ne svijda i to je To Link to comment Share on other sites More sharing options...
immortalcbtyt Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 ja ne kenjam, boli mene kurac i da je stavio 150.000 nagradu necu ja da je uzmem, nego je cinjenica da ce neko mnogo da se ovajdi od ovog turnira sem prve 2 ekipe...isto kao onaj lik koji je isto uzeo 40k pa je kupovao flasiranu vodu a za ostatak renovirao igraonicu... ahaahahahaahha, moram da bacim jos 1 kom, kada je neki random lik pravio turnir i uzeo 30k za igraonicu ceo forum ga je pljuvao, a sada kada negro pravi "pa sta mora i on da jede" itd, vidi se kakvi ste ljudi citaj drugar Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 20, 2011 Author Report Share Posted December 20, 2011 U redu je keyboard covece uzimam 20 000 za sebe jel to ok ? Boli me dugari za tvoje misljenje ! igraonica dnevno zaradi 100 e racunaj 2 dana turnira + 1 dan pred turnir da se sredi mreza i kompijuteri da se udovolje debele guzice da ne bi smarali likovi kao ti na turniru kako im je pritisak u igraonici veoma veliki ili kako je daska na wc sholji u beloj boji + sudije + decko koji ce doci i podesiti server hltv i mnoge tehnicke probleme ... ja da pravim turnir i da dajem iz dzepa novac ne zelim to sto je neki baja imao tamo igraonicu iz galibabinac koja ne trazi nista i moglo je 100 posto u nagrade ne interesuje me . LJUDI AKO VAM SE NE IGRA PRESTANITE SPAMOVATI I IDITE NA DAN TURNIRA U SMEDEREVO I PRAVITE SNESKA BELICA I GRUDVAJTE SE SA IMMORTALASNCKJDNE KAKO VEC I OSTALIM TASTATURA MISLIOCIMA ... Molim moderatora da pobrise ove izlive mozgova i molim te iste izlive da razmisljaju kako se pravi snesko belic ODOZGO na DOLE i da prestanu pametovati na forumu ... Unapred zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 igraonica dnevno zaradi 100 e racunaj 2 dana turnira + 1 dan pred turnir da se sredi mreza i kompijuteri da se udovolje debele guzice da ne bi smarali likovi kao ti na turniru kako im je pritisak u igraonici veoma veliki ili kako je daska na wc sholji u beloj boji + sudije + decko koji ce doci i podesiti server hltv i mnoge tehnicke probleme. kao sto je negro rekao tako je... i dosta vise proseravanja ,necete ni da dodjete na taj turnir a jedete govna po forumu. Never Seen Before By Godfathergaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 ma pustite bre dete, sta ono zna, doslo kenja ovde nesto... dodji na turnir ovde imas dobre frizere sisaju za dzabe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 brate moj, za njega je FRIZER misaona imenica.. lik je po svim forumima tako kenjao za turnire, a dosao na svega 5 turnira. i evo ga sad ce da uleti sa random komentarom u fazonu "sta seres ti, na kom si ti turniru bio pa da pricas sad".. care, iskuliraj se i idi pij pivo (ustv mleko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 (edited) ma nebitno na kolko je turnira bio, boli mene na kolko je turnira bio... sta je on pa ga zanima gde idu pare ko kolko uzima... pise ti lepo, kolko je ucesce, kad i gde, kakve su nagrade... pa ako oces dodji ako neces radi sta oces... Edited December 20, 2011 by ReMAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 20, 2011 Author Report Share Posted December 20, 2011 Ljudi danas je pao prvi sneg opustite se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 negro uzeo pare da kupi sanke... to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
royal Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Pa ako vas zanima toliko gde su ostale pare i sta sto ste se prijavili? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
immortalcbtyt Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 ahhahaaahahahah koliko ste jadni, keyboard covek je mnogo manje keyboard od tebe, raspao si se u stolici.a ti retarde zvani vuks1 koji pravi turnir u svojoj skoli, popio sam piva vise nego ti mleka, a ti remaxe sa ziotnim stazom 3 godine vecim od mene i razreda skole manje od mene cuti, admine obrisi mi postove, samo sam hteo da uradim nesto sto sam uradio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileus Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 a sta si to uradio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 ako covek ni ne isplati nagradu za 1 mesto i stavi u svoj dzep sve,zasto bi to zanimalo nekoga ko tog dana nece ni biti u nisu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 samo sam hteo da uradim nesto sto sam uradio.... pa srescemo se nekad, ziv bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ahhahaaahahahah koliko ste jadni, keyboard covek je mnogo manje keyboard od tebe, raspao si se u stolici.a ti retarde zvani vuks1 koji pravi turnir u svojoj skoli, popio sam piva vise nego ti mleka, a ti remaxe sa ziotnim stazom 3 godine vecim od mene i razreda skole manje od mene cuti, admine obrisi mi postove, samo sam hteo da uradim nesto sto sam uradio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 (edited) ahhahaaahahahah koliko ste jadni, keyboard covek je mnogo manje keyboard od tebe, raspao si se u stolici.a ti retarde zvani vuks1 koji pravi turnir u svojoj skoli, popio sam piva vise nego ti mleka, a ti remaxe sa ziotnim stazom 3 godine vecim od mene i razreda skole manje od mene cuti, admine obrisi mi postove, samo sam hteo da uradim nesto sto sam uradio brate sta je sa tobom? Edited December 21, 2011 by NSB soul Never Seen Before By Godfathergaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
<4*emp> Andjeo pakla Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ahhahaaahahahah koliko ste jadni, keyboard covek je mnogo manje keyboard od tebe, raspao si se u stolici.a ti retarde zvani vuks1 koji pravi turnir u svojoj skoli, popio sam piva vise nego ti mleka, a ti remaxe sa ziotnim stazom 3 godine vecim od mene i razreda skole manje od mene cuti, admine obrisi mi postove, samo sam hteo da uradim nesto sto sam uradio Sine sta je sa GLAVOM?!?! PRSLA?!??!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ahhahaaahahahah koliko ste jadni, keyboard covek je mnogo manje keyboard od tebe, raspao si se u stolici.a ti retarde zvani vuks1 koji pravi turnir u svojoj skoli, popio sam piva vise nego ti mleka, a ti remaxe sa ziotnim stazom 3 godine vecim od mene i razreda skole manje od mene cuti, admine obrisi mi postove, samo sam hteo da uradim nesto sto sam uradio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 (edited) covece dal si ti normalan? popio si vise piva od mene, i sad si lud, svi trebamo da ti se klanjamo, sta? Da vas obavestim da je immortal najveca faca posto je popio vise piva od mene, a verovatno i od vas .. idi umri covece. i da, sa tim tvojim razmisljanjem, neces daleko stici. toliko od mene, poz ;) i da pridodam, covek me je zamolio da izbacim na Rur vezano za turnir, i posto nisam neki retard kao ti, ucinio sam coveku, i izbacio to na Rur i izasao u susret oko jos nekih drugih stvari. Edited December 21, 2011 by vuks1~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LePt!r'TJMN Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ALO DZIBERI PREDJITE U DRUGU TEMU PA SE PREPUCAVAJTE KO JE VISE PIVA ILI CEGA VEC POPIO...OVDE NIJE MESTO ZA TO! ~PISAM PO TERENU~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234904098&st=1140 Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns1 Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 ..... <------------- THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Batice, u pitanju su kompjuteri, ne kompijuteri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts