bolence Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 aj sto me ksd dobio, kontam vezbao je aj sto me stefan iznervirao, kontam nije namerno aj sto sam odigrao standardno nikako, jbg nisam ja za to ALI JURIC U FINALU TO NE MOGU DA SHVATIM!!!!!!!! pa namestio turnir covek... organizator ^_^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolence Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) edit Edited November 21, 2011 by BoCa.hq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Bravo za Idzuo, David BOG igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Bravo za Idzuo, David BOG igre. +1 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoNg Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Cemu ova 2 zadnja rusha na B nije mi jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Alexa ih je prebio na B Gj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted November 21, 2011 Author Report Share Posted November 21, 2011 TURNIR JE ZAVRSEN .. 1.MESTO BGDonLINE 2.MESTO IDZUO.maksnet 3.MESTO LIKEWECARE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevanFTW Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Dobar turnir,dobra organizacija.Svaka cast bgd, jbg jure do finala je bilo i svaka cast stvarno,vise srece drugi put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milanpn91 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 (edited) Gj lwc :P Aco njube hahah P.S ae nek padne neki frag movie :P Edited November 21, 2011 by Milanpn91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laky4s Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Odlican turnir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 BRAVO LWC, HADZI PREBIO! ^__________^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 IZDAO JE BRACU ALI JE USAO U FINALE . ALAL VERA JURICU SAMO TI JEBEM KRV ZA ZADNJA 2 RASHA NA B. <3 GG BGD,IDZUO! zasluzeno... Quote jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Jbg kockao se covek, hteo da iznenadi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAxobeat Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Odlican turnir. ahahaaha, ali bukvalno hahahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Cemu ova 2 zadnja rusha na B nije mi jasno? Ni meni hahahaha :D Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Jos jednom prilikom da pozdravim bracu i decu iz LWC-a koji su zaista zasluzili sve pohvale i cestitke na prikazanoj igri i znanju,samo tako nastavite,odrzite ekipu i jos jaci pracc,svako je od vas odigrao jako dobro ali moram najvece zasluge pripisati kurcevitim Rokijevim akcijama koje su KONACNO donele rezultat,bezobrazno u protivnika-savrsen metod,i Vuli mudrom koji je nastupao nakon jako dugog perioda i bio entry frager,ostalu trojicu necu hvalisati jer su standardno dobri bili..Aleksu ne mogu da pohvalim jer se od njega i ocekuje da sutira ljude po mapi kao sto i cini vec godinama...I jos bih ovom prilikom da pohvalim dav1d1-a koji je demonstritao svoje znanje kidajuci glave nesrecnih ljudi,svaka cast mali,ti si otkrovenje nase scene jebes mi sve(pored Dimketa KRTICE,da ne zaboravim)! Jure,mangupe,sve si lepo organizovao,potrudio se ali kao sto znas cuvenu izreku " Svijetu je tesko ugoditi",dao si sve od sebe sto se organizacije tice i znas da ce se NEKO uvek zaliti na "ovo ili ono" tako da treba da budes zadovoljan sto si pored organizacije ovako dobrog i kvalitetnog turnira uspeo da doguras i do samog finala.OWN gj takodje. GG za SBC,s obzirom na to da ste mix,odlican kanter ste odigrali,Ivan mastermind,i Milke koji se rodio sa dezertom u ruci <3 Odlican turnir,nadam se da cemo u skorijoj buducnosti gledati sto vise ovakvih kanterskih manifestacija,druzenja i kvalitetnog gaming-a. Uzdravlje i ziveli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Kapa dole za komentar! Stvarno, odlicna zavrsnica turnira, samo mi je zao sto SBC nije pokazao koliko zaista moze. Glupe greske su im dosle glave, ali svakim sledecim turnirom ce biti bolje i bolje. Gj momci! Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYSTERIA Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 arm pa ti si u stvari pisac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 gg svima, super turnir, baxa niko nije video da igra kanter u delti, to mu je draze nego da je uzeo turnir :D cestitke bgd-u na osvojenom turniru i lwc-u na maratonu :D, aleksa je koristan kao drvo bogdane ne lupetaj :DDD kako karase da ne bude jure u finalu kad je tu <--- tata da ga carry :DDDDDD Jordan: OVO KAO DA JE CELA SRBIJA BILA NA BRODU 6MESECI A JA SE SRAFIO OD KANTERA, the pig iz back, cuvajte se. MIGZI PRODAO FINALE ! FILIPE JEBEM TI SUNCICU ZA ONE 2 GLAVE USPOM ! :D dav1d jebe. Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Kapa dole za komentar! Stvarno, odlicna zavrsnica turnira, samo mi je zao sto SBC nije pokazao koliko zaista moze. Glupe greske su im dosle glave, ali svakim sledecim turnirom ce biti bolje i bolje. Gj momci! Pa bio je SBC u mixu,a LWC & BGD ipak ekipe koje cesce igraju i imaju bolji teamplay,poznaju se medjusobno dosta duze,tako da je LWC dosta dugo marljivo radio da bi postigao rezultat kao sada,jos jedan primer ti je RB,bez obzira na neuspeh na wcg-u,ostala ista postava,zapeli jos jace i otisli u Rumuniju ;-) a ne kao begismeni da se raskantavaju nakon svakog turnira i prave spanske serije i iznova ekipe koje ne mogu preko noci dati rezultata i sve u krug,opet raskantavanje :-D Moras ljudima i samoj ekipi pruziti sansu i nakon neuspeha ;-) Mora imati hemije,medjusobnog postovanja,kompromisa,razumevanja i sto je najvaznije da su svi PODJEDNAKO motivisani i da vuku u isom pravcu!Dok ne oznojis bulju-nema rezultata! arm pa ti si u stvari pisac Sine,ja sam MULTIPRAKTIK(ali ne kineski) gg svima, super turnir, baxa niko nije video da igra kanter u delti, to mu je draze nego da je uzeo turnir :D cestitke bgd-u na osvojenom turniru i lwc-u na maratonu :D, aleksa je koristan kao drvo bogdane ne lupetaj :DDD kako karase da ne bude jure u finalu kad je tu <--- tata da ga carry :DDDDDD Jordan: OVO KAO DA JE CELA SRBIJA BILA NA BRODU 6MESECI A JA SE SRAFIO OD KANTERA, the pig iz back, cuvajte se. MIGZI PRODAO FINALE ! FILIPE JEBEM TI SUNCICU ZA ONE 2 GLAVE USPOM ! :D dav1d jebe. Sine moj mutavi,razmazeni,nabedjeni,cak i da mi dete moje najlepse okarakterises kao drvo on je u tom slucaju "sekvoja" (drvo od 40 metara visine i 20 metara obima),ukoliko si citao malopredjasnje komentare nekih ljudi kako je polupao ljude na b na d2 to je tako sto nabije svoje debelo dupiste u tunel i ne moze ni Chuck Norris izaci otuda.Koristan je gicko komandos kako god okrenes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 STA SAD JA KAO NE ZNAM KAKVO JE DRVO SEKVOJA, STA, NE RAZUMEM ??? :D ajde sta se primas, evo ga aleksa sedi pored mene moram malo da ga tovarim :DDD Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 STA SAD JA KAO NE ZNAM KAKVO JE DRVO SEKVOJA, STA, NE RAZUMEM ??? :D ajde sta se primas, evo ga aleksa sedi pored mene moram malo da ga tovarim :DDD Naravno da ne znas mali BIZO sta je sekvojica tatina.Aleksi trebaju 3 stolice da smesti guzicu tako da je jedno 3 m od tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Dobro nemoj sad da se vredjamo... Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 ja sam car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 ja sam car Aleksa, uloguj se na svoj acc, ovaj je fikusov Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts