Jump to content

Western Union

Recommended Posts

Da li je neko nekad slao neke pare nekome u Ameriku?

Opet je proslo radno vreme a ja zaboravio da zovem da se raspitam..

Aj ako je neko imao iskustva sa western unionom neka napise koliku li proviziju uzimaju ?

Trebalo bi da brebacim 500 evra u Kaliforniju, pa mi samo ovo pada na pamet..

unapred zahvalan,

Stefan car

Arbeit macht Frei.

odes u banku i uplatis na devizni, izace te oko 15e . a mozes i preko moneybookers-a , izadje te 200 dinara, ali dugo traje i cimanje je i treba ti kreditna

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Westen Union su ti najveci derachi, uzimaju ogromnu proviziju. Idi otvori racun u nekoj banci, trazi od lika iz Amerike informacije o njegovom bankovnom racunu (ime, prezime, adresa banke, adresa korisnika, SWIFT / broj racuna...) i uradi Wire Transfer - prenos para sa racuna na racun. To kosta oko 10 - 15 evra bez obzira koliki iznos saljes, imas ogranicenje za fizicko lice po pitanju sume, mislim da je oko 500 evra maksimum koji moze odjednom da se posalje. Ne treba ti nikakva faktura.