m3hanizam Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Menjam SS kinzu star 20 dana, kupljen u games-u, garancija 2 godine. Za SS XAI + doplata po dogovru. PM 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted September 9, 2011 Author Report Share Posted September 9, 2011 Bump KINZU + SS QcK+ Fnatic Edition za SS Xai, moze i neka manja doplata HITNO, PM ME!!! 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Bump 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Ne pali narod...ni za fnatic edition nisi javio na pmu, a lepo sam te kontaktirao :( TROLL!!!!! Edited September 29, 2011 by Professor Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Ne pali narod...ni za fnatic edition nisi javio na pmu, a lepo sam te kontaktirao :( TROLL!!!!! Decko razlog zbog kog te nisam kontaktirao, je to sto ta fnatic podloga uopste nije bila moja vec od mog ortaka, koji je prodao... batali molim te. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Decko razlog zbog kog te nisam kontaktirao, je to sto ta fnatic podloga uopste nije bila moja vec od mog ortaka, koji je prodao... batali molim te. Ne ide da lazes. Eo ovako glasi tvoj oglas: Stara oko 2 meseca, u dobrom je stanju, prao sam je 2 puta, mogu i da slikam. Cenim je negde oko 1500, posto je nova u Srbiji 2500. NIGDE INFO o tome da je podloga za drugu osobu tj. kontakt (npr. mob te osobe)...uostalom dobio si 3 PM-a od mene..nisi odgovorio uopste. TROLCINO..za ovo idu warnovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Ne znam sto moram da stavim dal' je za mene dal' je za nekog drugog? Samo me batali :) 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts