DUKYNHO Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) И мени се дешава нешто слично, углавном, неки програм ти се упали у позадини и крене да јебе све остало.. Када ти се то деси погледај у таск менаџеру који ти процес узима највише процесора и угаси га, па види да ли ће да буде боље :) Ovaj program se pali gameoverlayUI.exe ali to je neki program u steam Edited January 4, 2012 by DUKYNHO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Duky to ti je in-game community, ono kad stisnes shift-tab pa ti izbaci friends. Ako to iskljucis nece ti se pojaviti ni gameoverlay :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Знам, и мени то забада.. Зато сам увек офлајн док играм.. Пробај да видиш да ли ће да ти забада ако ставиш да си офлајн.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Знам, и мени то забада.. Зато сам увек офлајн док играм.. Пробај да видиш да ли ће да ти забада ако ставиш да си офлајн.. Uradio sam i opet zabada :/ ali stw nzm do cega je sve je pogaseno :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Kazem ti, iskljuci in-game community, ako ti je do tog gameOverlayUI.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Имаш у опцијама да штиклираш Enable Steam Community in game, а пробај и да одрадиш дефрагмент кантера.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Имаш у опцијама да штиклираш Enable Steam Community in game, а пробај и да одрадиш дефрагмент кантера.. Ma uradio sam oba i o5 mi skace ping :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ma uradio sam oba i o5 mi skace ping :/ А је л' си сигуран да није до нета нешто? Је л' си звао можда провајдера да провериш ? Мсм, ако ти због падања фпс-а скаче пинг онда је најбољи лек дизање новог система и то је то :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 А је л' си сигуран да није до нета нешто? Је л' си звао можда провајдера да провериш ? Мсм, ако ти због падања фпс-а скаче пинг онда је најбољи лек дизање новог система и то је то :) Ma nije do neta menjao sam modem i sve ... Meni jeste da pada fps ali ne pada npr od 100 na 30 nego od 100 na 80 90 ali ping ide 2sec 10-15 i onda skoci u 50 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Ma nije do neta menjao sam modem i sve ... Meni jeste da pada fps ali ne pada npr od 100 na 30 nego od 100 na 80 90 ali ping ide 2sec 10-15 i onda skoci u 50 :/ То се и мени догађа, и једини лек који ми пада на памет а сигурно решава проблем је реинстал система :( Покушај са драјверима новим, обриши све програме који ти не требају, реинсталирај кантер на другу партицију (мораш цео стим да инсталираш опет на другу партицију) па ако ништа друго не помогне, формат :( Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 То се и мени догађа, и једини лек који ми пада на памет а сигурно решава проблем је реинстал система :( Покушај са драјверима новим, обриши све програме који ти не требају, реинсталирај кантер на другу партицију (мораш цео стим да инсталираш опет на другу партицију) па ако ништа друго не помогне, формат :( Komp mi je bio na reinstalaciju pre 6meseci i od tad je pocelo da zabada ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 @DUKYNHO Tako je i meni bilo, npr sve normalno i onda kad cucnem skoci ping na 100 ili kad napravim neko pomeranje, a dok stojim normalan ping, proveri dal' ti je isto tako, ako je tako onda moras opet da reinstall sistem... Bar je meni to pomoglo, nakupili se neki virusi i sjebali mi komp totalno. Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 @DUKYNHO Tako je i meni bilo, npr sve normalno i onda kad cucnem skoci ping na 100 ili kad napravim neko pomeranje, a dok stojim normalan ping, proveri dal' ti je isto tako, ako je tako onda moras opet da reinstall sistem... Bar je meni to pomoglo, nakupili se neki virusi i sjebali mi komp totalno. Ma jok meni i kad stojim i krecem se skace pa onda stane pa o5 posle nekog vremena skace eo sad cu uzeti da instaliram cs na drugu particiju pa cu javiti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOD Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Probaj da vratis sistem na neki restore point :) Meni je tako uspelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Probaj da vratis sistem na neki restore point :) Meni je tako uspelo Hvala ali namestio sam :) instalirao sam cs u drugu particiju i sad radi ko da sam uzo novi komp :) ako mi o5 bude zabadalo mada nedaj boze probacu to :) hvala u svakom slucaju i hvala SpC-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 'de si dukynho... Najverovatnije si neki virus nabacio, ali bitno je da radi sad. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) hvala u svakom slucaju i hvala SpC-u :) Нема на џему, ако будеш имао још неки проблем (не дај Боже) питај слободно :) едит: Систем ристор му не би помогао јер му се проблем јавио после подизања система, а не у току његовог нормалног рада :) Edited January 5, 2012 by SpC Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 kada hocu na ESL-u da zamenim steam id, ono mi stalno izbacuje INVALID ID STEAM.. a sve lepo odradim, i ne razumem sto nece :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka1337 Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Probaj da izbrises razmake na pocetku i kraju. A i moras da stavis u ovom formatu: 0:0:25329284 Edited January 6, 2012 by Luka Moviemaker Quote www.sk-gaming.com/member/lukans Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Treba mi pomoc, kad udjem na neki server, kanter mi bukvalno sece, fps mi je 100, ali kanter sece, jel zna neko do cega je to mozda? Ping je dobar. Edited January 6, 2012 by STRN ✝ Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 pa meni je steam 0:4: pa posle oni brojevi, kako mogu staviti 0:0 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Treba mi pomoc, kad udjem na neki server, kanter mi bukvalno sece, fps mi je 100, ali kanter sece, jel zna neko do cega je to mozda? Ping je dobar. BUMP Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Treba mi pomoc, kad udjem na neki server, kanter mi bukvalno sece, fps mi je 100, ali kanter sece, jel zna neko do cega je to mozda? Ping je dobar. imam isti problem...ping 10-15,a kanter radi kao da je 40-50 ping.Fps 100 zakucan... rate-ovi su full.. Edited January 6, 2012 by D_J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Reinstall cs na drugu particiju,ja sam imao isti problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 pa meni je steam 0:4: pa posle oni brojevi, kako mogu staviti 0:0 ? Мислио је да мораш да окачиш у том формату, небитне су бројке.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts