Silencer Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Epic slika ;) Elem, Mist, mislim da treba malo da se tim organizatorima pomogne na neki nacin, nit oni znaju da ti odlicno radi svoj posao kao live komentator meceva, dok ti nisi urgirao za to i to na turniru prvog dana / drugog. A ja sam tek krenuo da zovem organizatore 22 sep, da vidim sta je i kako. Iskreno mogao sam bar marketinski bolje i dzabe da pomognem da im se to organizuje, bar bi sigurno vest o tom dogadjaju bila na eu.battle.net/ starcraft sajtu. Sad cu da vidim da im posaljem vest da okace sa slikama tamo, cisto da se vidi malo Srbija u SC Sceni :P Moze to sve mnogo bolje, samo nekako mi deluje da je tu jedan / dva coveka organizovalo to pa nisu ni oni mogli da se pokupe (mozda gresim dusu). BTW, evo slike pa gledajte :P http://www.blizzard.rs/index.php/7-news/62-wcg-adria-2011-starcraft-ii-tournament Edited October 3, 2011 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Kul su slike. Znachi bilo je gotivno? :) Shto se tiche beam-a, zaboravite. Ja sam sudio WCG 3 godine i hteo sam da se moja igra prenosi na beam-u. Toga teshko da ce da bude. ;) Samo CS mozhe da se prenosi. Krivo mi shto nisam svratio malo na WCG. Ko je lik sa Concord majicom? :) Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonkitza Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 sto ne bi mogao sc da se prenosi na beamu?ne razumem Oo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 U slucaju ovogodisnjeg wcg-a, nisu dali organizatori sajma tehnike. Razlog? Retardirani su :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 sto ne bi mogao sc da se prenosi na beamu?ne razumem Oo Nisam rekao da ne mozhe. Rekao sam da je teshko da ce se to desiti. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonkitza Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 zasto bi?vise ljudi bi to gledalo ako bi imali komentatore,a imamo ih,nego glupi sc iz perspektive jednog lika...a prosle godine na wcgu su bila 2 projektora ako se ne varam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Zna se kako se prenosi na bimu. Observer je zaduzen za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Zna se kako se prenosi na bimu. Observer je zaduzen za to :) Taj observer bi mogao da live stremauje online i da baca na beam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Bilo bi dobro za DH da se organizuje. KGB ima projektor ako se ne varam. A i online stream bi sigurno bio gledan ako se izreklamira. Mada je pitanje ko ce da gleda gomilu nubova :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonkitza Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 nije problem izreklamirati stream...na wcgu je bilo oko 30ak ljudi ja mislim?za finale XD i to bez neke reklame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts