Xerax Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Prodajem mobilni telefon HTC HD7 kupljen u telenoru. Radi na sve mreze,vrlo malo koriscen,cuvan u futroli koznoj koja ide uz paket. Full paket USB,punjac,slusalice,futrola,uputstva,garancija. Star je 3 meseca. Evo nesto vise o telefonu HTC HD7 Prodajem ga za 300 eura ili menjam za iphone 4 uz moju doplatu Kontakt na PM ili 060 0694-416 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Druže, na oglasima imaš Omniu 7 za 250e, a to je mnogo bolji WP7 telefon od tog tvog 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Po cemu je Omnia 7 bolja od HD7 telefona? Dugo se bavim raznoraznim telefonima i stvarno ne znam neku veliku razliku izmedju njih. Cak sta vise HTC HD7 ima ekran 4.3 inca dok omnia ima 4. HD7 cita i jos 1-2 formata vise nego omnia koliko se secam. Jedino po cemu je omnia da kazemo bolja je po ekranu zato sto ima super amoled,a hd7 ima S-LCD,sto i nije neka specijalna razlika u kvalitetu kad stavis telefone jedan pored drugog i pustis vide visokog kvaliteta ili se setas po meniu :). Prema xda-developersu do kraja septembra ce izaci i android za hd7 tako da ce verovatno telefon tada biti jos vredniji,kao sto hd2 cuva cenu posto ima android za njega. P.S ne hejtujem te nego iznosim svoje misljenje,pa ako ti nesto znas vise od mene da me ispravis Edited July 21, 2011 by Xerax Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 amoled vs S-LCD je ogromna razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted July 24, 2011 Author Report Share Posted July 24, 2011 prodato moze lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts