shoocky Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ovako, dobio sam uz onaj 4+1 paket i mesto u kampu koje mi nije od koristi. Neam predstavu da li, i koliko uopste vredi to, pa sam mislio da ga ustupim za dz. Naravno ako je neko spreman da da koji dinar, nije na odmet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) Koliko se tu mesta dobija? 5? :] Ustupio bih jednu crvenu :D Edited July 3, 2011 by Mr.Minus Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 pa ja imam svoje jedno mesto :D mada ja mislim da i ostalima ne treba, tako da mogu da ih pitam ako ti treba jos Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 ne žuri se ti s prodajom tog kamp mesta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 ne žuri se ti s prodajom tog kamp mesta ... Ebo vas kamp, to puno comana :D sry za off :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 NARKOMANI, BU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts