Coyote Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 ja krenuo kazual sinoc, iz nekog razloga mi priznaje te igre umesto normal, za one golde i skinove za heroje, danas istice, moracu da odradim tih 13 partija nekako sto kasnim :D mendzhi veceras, zovi na skajp kada budes igrao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 vidim da su menjali imena nekim itemima, sange and yasha nisu vise hack n slash, sad je to Frostburn. Igrao sam juce normale, gold income je definitivno isti kao u doti (nisam siguran za kule/kongora, nisam obracao paznju). Bilo mi je dosta lakse overall, malo sam ja povatao sta i kako, a i igrao sam sa ovim drugarom pa mi je on govorio ko sta radi i cega da se pazim :) Neki jungle kripovi su malo retardirani (scourge strana, mali kamp, hteo da ih nastakujem al se ne pomeraju retardi, ona tri mala kretencica) Igrao sam slithera, predatora i vakyrie, jbg drzim se heroja koje znam iz dote :) Usao sam u kanal Klan Rur, kao i klanrur, bilo je prazno, mozda nisam dobro ime ukucao, svejedno, ko hoce da se igra i druzi, nek me adduje: Shomixz pozvoz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 samo 'rur' je ime kanala, sacem te dodam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Ako mislis na kripove u malom kampu,plavog sto ih healuje i 2 archera,moras da atakujes healera posto ume nekad da zabaguje i da ostane a archeri te pojure pa se kamp ne stakuje Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 hocu i ja da se igram. zabbazabba mi je nick pa ko zeli nek me doda 1 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Ako mislis na kripove u malom kampu,plavog sto ih healuje i 2 archera,moras da atakujes healera posto ume nekad da zabaguje i da ostane a archeri te pojure pa se kamp ne stakuje fora je sto sam ubio healera i jednog malog, i onda sam video da je x:53 sekunde, i reko da ga pulujem (tog jednog malog sto je ostao) da se nastakuje novi kamp, kurac, ne mrda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Hm, nadam se da znas da ne mozes da stackujes ako ima les na creepspawnu (90posto sam siguran da znas al morao sam ovo da napisem) :) A zasto nije hteo da te juri nemam pojma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 naravno, nije bilo lesheva (igrao sam predatora, farmovao taj kamp, ubio dva pomenuta kripa, onda je dosla dark lady da me smara, posle malo peglanja i trcanja do baze i nazad, vratio sam se da zafarmujem) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 ajmo hona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 +1 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 shomi pokidao hon :D i .. kakvi su ti utisci? u odnosu na dotu, ofc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 dok god imam nekog da mi objasnjava sta radi koji heroj, do jaja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 mohi je objasnio, realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 ja tu i tamo banem na rur kanal u honu al nikad nema vise od 2 coveka tamo :| Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Trebalo bi da budem tu veceras, Shomi~ dodaj me ra1n_ zna mendzhi da sam pro :P salim se, dodaj me objasnicu ti sve sta ti ne bude jasno.. :) @mendzhi bratori, izvini za ono vece, gledao neki film, zaspao u 22h i jebi ga :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 moze veceras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WYRR Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Ma ne treba meni tutor nego sam mislio da bacimo neki tmm :) Quote The Creator.Teacher of the World. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Kojot je rekao Shomiju, ako mu treba pomoc, da mu se obrati... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 (edited) moze hona veceras, posle 10 recimo, da se skupimo lepo da mi se smejete :D moram jos jednom da kazem da ste svi prave drugarcine Edited February 28, 2013 by Shomi~ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Female Pyromancer 10 silvera danas, kapiram da je neki bug ili akcija. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 to vec traje dosta dugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riise Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Peglam veceras oko 21h ovaj clan milk 1on1 bloodlust turnir , koga zanima turnir moze da prati preko njihovog streama > http://www.twitch.tv/clanmilktv :) (bice streamovano dosta meceva) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopolys Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Ljudi,evo jedno pitanje da li je moguce da se proda account na honu i za kolike pare? (Normal MMR 1570,CM MMR 1760,50alt avatara u vrednosti od 34k silver coina,2 taunta,blue color name,announcer breakyCPK,A:D 2+% i jos nekih milion zajebancija) Hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Mozda, ali tesko, igra je dz (zanemariti lvl5 verifikaciju) a alt-ovi nemaju neku vrednost, to sto ih ja skupljam je druga stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopolys Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Ma brate ne znas ti sta pises veruj mi :) , ako altovi nemaju nikakvu vrednost onda zasto ih prodaju ne bitno za silver ili za gold coine ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts