Riise Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 fazon karta do shida je 400 a karta do tamo i nazad tj. povratna 650...ne bitna je karta samo da uhvatimo red voznje to mi je bitno ...( mi iz bg-a ) Pa to brate uzmes povratnu i mozes da ides vozom kojim hoces u naredna 3 dana , npr ja sam uzeo za BG u subotu ujutru (uzeo povratnu) i mogao sam da biram kojim cu se vozom vratiti u naredna 3 dana sto znaci subota,nedelja ili ponedeljak,tako da preporucujem i tu povratnu da uzmete + jeftinije nego da uzimate prvo za polazak pa posebno za dolazak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 imate voz u 02:50 sto krece sa glavne i ide do sida direktiva..racunajte da ste tamo ujutru oko 6-7..sto se karte tice,da ne bi bacali pare mozete kondukteru da uvalite 100din i da vas gleda kao bogove..lepo i njemu lepo i vama..a voz koji ide za sid ne prolazi kroz novi sad..snadjite se malo majku mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Dogovorite se vi iz bg-a, idite zajedno, sednete u 2 3 kupea, svako po 50 din i kondukter srecan kao malo dete :) isti fazon kao i kad ides na tekmu negde. Sve u svemu nije ni skupa povratna karta, dosta povoljnije nego kad se ide na neko udaljenije mesto tako da stfu :) Voz na relaciji bg-shid putuje 3 sata i NE ide kroz NS za one koji nisu informisani, a nazad putuje 2 sata. Cisto da se zna :) Igraona je u "centru" Shida, preko puta nje je park gde moze da se izbleji, tu su naravno svi kafici na 5 min od igraone kao i fastfood, kladionice i naravno kafane :) eto mali info od mene hf pucamo se ! Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Dogovorite se vi iz bg-a, idite zajedno, sednete u 2 3 kupea, svako po 50 din i kondukter srecan kao malo dete :) isti fazon kao i kad ides na tekmu negde. Sve u svemu nije ni skupa povratna karta, dosta povoljnije nego kad se ide na neko udaljenije mesto tako da stfu :) Voz na relaciji bg-shid putuje 3 sata i NE ide kroz NS za one koji nisu informisani, a nazad putuje 2 sata. Cisto da se zna :) Igraona je u "centru" Shida, preko puta nje je park gde moze da se izbleji, tu su naravno svi kafici na 5 min od igraone kao i fastfood, kladionice i naravno kafane :) eto mali info od mene hf pucamo se ! bice sjebano za nas iz nsa...al skontacemo nekako :) imate voz u 02:50 sto krece sa glavne i ide do sida direktiva..racunajte da ste tamo ujutru oko 6-7..sto se karte tice,da ne bi bacali pare mozete kondukteru da uvalite 100din i da vas gleda kao bogove..lepo i njemu lepo i vama..a voz koji ide za sid ne prolazi kroz novi sad..snadjite se malo majku mu krece iz nsa ili bga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 u pravu je pariss Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACEERMANIA Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 pariss <3 da bg sid ima jedan pravac kao sto rece pariss date kondukteru para i na konju je on a i vi :D daltonik matori od nisa treba bas vremena ides prvo za BG pa onda sid :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 pariss <3 da bg sid ima jedan pravac kao sto rece pariss date kondukteru para i na konju je on a i vi :D daltonik matori od nisa treba bas vremena ides prvo za BG pa onda sid :D :D NS-a, Novog Sada =D Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACEERMANIA Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 haha fail sajebo sam se :D Ide NS - Indjija - Sid presedas u indjiji msm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 @daltonk taj voz u 2:50 krece iz bg-a..kondukteru 100din i cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 snaci cemo se u svakom slucaju...:) i btw. nisam daltonik, nego dalton/k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 E Parise, mogu ja stobom digram? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 E Parise, mogu ja stobom digram? ovo je bilo nesto na nas racun :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Dante ne shlihtaj mi se Iz Ns-a za Shid imate voz u 1:20 i dolazi u 4:05...jeste da je rano ali ako necete da placate bus kartu jbg :) spavacete u parku preko puta igraone :) ili u krajnjem slucaju, ako ima malo ekipa iz NS-a, pitate orgu da vas stavi u pretposlednju/poslednju grupu, nije fer za ostale koji dolaze sa vece udaljenosti ali jbg...snaci cete se nekako :) Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELkig Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Vozom svakako,ko je lud da ide busom da puca silne pare pa od nisa(leskovca)moj ortak puko 2soma za kartu do bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Onda bez kukanja, niko nije nateran da dodje :) imas pare/nemas iPOZ Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Ok pasha :D Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
benAssy Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 u svakom slucaju hvala pariss-u na informacijama,znaci svima...pa taj fazon munucemo mu nesto da brise da ustedimo kesh..molim boga da tur bude organizovan pre 22-og idem na more dan kasnije ae plz to iskombinujte da bude oko 20-og .. i vidite shirite tur dovlacite ekipe u Shid na tur :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 narode dajte prijavljujte se, nemojte da propadne ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHAPS Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Upisi Holy Touch, samo mi plz reci kad se tacno odigrava, i da li ce biti vikend posto imamo praksu do 24og. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1gor Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Pucamo se vrvatno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 a kad mislite datum da stavite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRRRBOOO;MB Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Najbolje bi bilo , tamo negde oko 5tog jula :D Quote SCUMBAG team Link to comment Share on other sites More sharing options...
benAssy Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 oko 20tog juna <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACEERMANIA Posted June 2, 2011 Author Report Share Posted June 2, 2011 21 ili 22 jun tako nesto ide :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Krajnje je vreme da se zna tacan datum turnira ! Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts