Jump to content

[NS]Dell Latitude c600(65e), Maxtor 160gb ata

FreeStyler>GT-R

Recommended Posts

1.Dell Latitude c600, p3 850mhz, 512mb ddr, 14" tft, 10gb hdd, ATI Rage 8mb agp,2 modular bays, cd-rom.

Laptop je u perfektnom stanju, bez obzira koliko je star nema ni ogrebotinu, i stvarno sam zadivljen kako su stvari pre pravljenje, laptop je napravljen tako kao da ce da traje vecno.Znaci sve funkcionise perfektno, sarke, cd rom, tastatura,ekran itd.Fabricki ima 128mb rama, ali kod mene je stavljeno 512mb.Win xp gura bez problema.Kome treba za net, skype, muziku, filmove itd sasvim je dovoljan.

Treba da napomenem da je baterija skoro neupotrebljiva, drzi par minuta i hard disk se malo cuje(grebe).Laptop ima integrisanu antenicu za wireless, sto znaci da moze da se ubaci Mini PCI wireless kartica(u prevodu nema wireless, ali imace ako se ubaci pomenuta kartica).Ako ne, uvek moze da se kupi usb wireless stick koji je oko 1000-1500din, ili da se net koristi preko lan kabela, kako sam ga i ja koristio.

Ima Lan, VGA, S-Port, 1x usb, ps/2 itd od ulaza.Ima 2 modularna bay-a, tj moze da se stavi 2x baterija, ili 2x cd-rom, cisto da napomenem.

Uz laptop dolazi original punjac.

Radna garancija po dogovoru.

Cena 65eu.

2.Maxtor 160gb ATA, ne znam koliko je star, sigurno 4-5god.

Cena 1200din.

Laptop moze da se pogleda u Novom Sad-u, bez obaveze da se kupi.Izbegao bih slanje ako se nadje kupac iz doticnog mesta, ako ne onda slanje dolazi u obzir.Slike necu kaciti zato sto je lap stvarno odlicno ocuvan.

Kontakt na PM ili na 062/250-999.

Edited by Flash In The Night

Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night

Dota[Copavci] aka 3L3M3N7

• 3 weeks later...
  • Create New...