dNte Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 AdBiH: Registration fees lowered to 100e decision Adepto BH Open organization because of the difficult economic situation in balkan.To same goes for teams that come out of the Balkans. Prizes are not change they remain the same. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Eto, sad jos 20 ekipa iz Srbije dolazi na turnir sto posto :))) Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 AdBiH: Registration fees lowered to 100e decision Adepto BH Open organization because of the difficult economic situation in balkan.To same goes for teams that come out of the Balkans. Prizes are not change they remain the same. dante ljubavi najjaci si! <3 HAHAHAAHAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPJK4ce Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 da se ne placa i gledanje turnira po 100 evra ? Quote Verujem u kes, zato molim se u banci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 da se ne placa i gledanje turnira po 100 evra ? Ne, verovatno 150... Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Pa ja sam rekao da se mora kupiti qck+ fnatic/navi koja ce kostati 15e, i to ce biti kao ulaznica. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPJK4ce Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ne, verovatno 150... to,to Quote Verujem u kes, zato molim se u banci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ok su ove podloge od 70 e ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELkig Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Ja ne znam sta je vama cilj da nabijete postove ili sta ufur jeste mozda kad pogledate veliki 200e prosecna srpska plata ali ovo kao sto je lik napomenu nije za sve klanove vec za momke koji vezbaju,trude se i stalno igraju (BGD,DPS,HSBG,ENiTiY...)Zato ako nemate 200e ima te hltv pa gledaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 (edited) Ja ne znam sta je vama cilj da nabijete postove ili sta ufur jeste mozda kad pogledate veliki 200e prosecna srpska plata ali ovo kao sto je lik napomenu nije za sve klanove vec za momke koji vezbaju,trude se i stalno igraju (BGD,DPS,HSBG,ENiTiY...)Zato ako nemate 200e ima te hltv pa gledaj! Ha Ha Ha, momce a put, i nesto da pojedu? o_O Edited May 31, 2011 by m3hanizam Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Nek gladuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELkig Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Ha Ha Ha, momce a put, i nesto da pojedu? o_O Pa tebrice svako od njih ima sponzore ENiTiY ima spin,BGD...itd,lepo sam ti reko i ja nemam te pare pa sescu i gladacu preko hltv-a i ja bi otiso bar ako nista da gledam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolo Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Ali najjace je to sto za uplatu smaraju likovi koji ne bi dosli na turnir ni da je uplata 20e ( cast izuzetcima ) , smorili ste boga oca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 svi se bune,oce ozbiljan turnir...sad kada ga neko pravi,opet to nezadovoljstvo..da se takav turnir pravio i u Srbiji cena bi bila ista ili mozda veca..citam 5 strana o "kako tolika cena?".."sta nama vise nego Bosancima?"..itd.zbog vasih komentara niko nece spustati cenu. gl organizaciji !!!! Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 pa spustili su cenu sa 200 na 100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Bosna je Srbija? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) sve to stoji ali je jako lose ciganiti i pljuvati po organizaciji koja oce da podigne cs na neki nivo,a svaka ekipa koja smatra sebe ozbiljnom ce imati i 500eura za ufur.jer 99% njih bi islo tamo iako zna da ne moze da postigne nikakav rezultat,nego samo da odigra mapu vs top tima ili da moze da ih gleda uzivo.isti ti pljuju a i sto je neko vec pomenuo i sa ufurom 100e nece im doci 5 ekipa iz Srbije. Edited June 5, 2011 by ron10 Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 super je sve to sto oni organizuju ali totalno im je pogresan tajming, jer ce svako normalan tih 100-150 koje bi potrosio na to da vidi edwarda ili ne znam koga pre potrositi na letovanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 tesko je ljudima udovoljiti...da je bilo u septembru..opet bi bilo ..''imamo fax'',da je zima..''nova godina,zimovanje''....jbg...o tome ti ja i pricam,svako ko je ozbiljno shvatio igru doci ce na turnir i da je ufur 500e.a ti nama da smanjis i na 50..necemo..da bi imali vise za more. ;) Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AETERNUMvale.kidalica Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 tesko je ljudima udovoljiti...da je bilo u septembru..opet bi bilo ..''imamo fax'',da je zima..''nova godina,zimovanje''....jbg...o tome ti ja i pricam,svako ko je ozbiljno shvatio igru doci ce na turnir i da je ufur 500e.a ti nama da smanjis i na 50..necemo..da bi imali vise za more. ;) +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Hohoho stizemomo Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xfm. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Toliko vi o piti i fnaticu a gde je on sada :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 U Svedskoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dALTONk Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Toliko vi o piti i fnaticu a gde je on sada :) ? ahaha pita dobio nogu :) al zao mi ga ipak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts